Annonce
Lemvig

Havde håbet på mere: Kommune støtter håndboldklub med halv million kroner

Lemvig Kommune har forlænget aftalen med Lemvig-Thyborøn Håndbold. Ligamandskabet får i det kommende år en halv million kroner som en del af en markedsføringsaftale. Arkivfoto: Morten Stricker
Lemvig-Thyborøn Håndbold havde håbet på et større beløb i en markedsføringsaftale med Lemvig Kommune, men direktøren er stolt af, at kommunen bakker op

Lemvig: Også i det kommende år flyder der en halv million kroner i kassen til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra Lemvig Kommune.

Det sker som en del af en markedsføringsaftale, som parterne har haft i årevis, og beløbet har ligget fast på 500.000 kroner, når holdet har spillet i den bedste danske håndboldrække.

Men Lemvig-Thyborøn Håndbold havde i denne omgang søgt om et større beløb. Håbet var, at markedsføringsbidraget kunne sættes op til 700.000 kroner.

Annonce

I ansøgningen, som økonomi- og erhvervsudvalget har behandlet på et møde tidligere på ugen, peger klubben på, at der bliver stillet større krav til at spille i håndboldligaen, blandt andet omkring faciliteter på hjemmebanen i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Selv om det ikke bliver til flere penge i første omgang fra Lemvig Kommune, så glæder Søren Pedersen, der er direktør for Lemvig-Thyborøn Håndbold sig over, at markedsføringsaftalen fortsætter.

- Jeg er stolt af, at vi stadig har Lemvig Kommune som vores samarbejdsparter og den måde kommunen kan bidrage. Naturligvis vil jeg som direktør gerne have tilført mere økonomi til klubben, men jeg har også respekt for, at der sidder folk med budgetter og økonomi, der skal holdes, siger han.

Søren Pedersen tilføjer, at det ikke kun er hos kommunen, at Lemvig-Thyborøn Håndbold er i gang med at finde flere penge til arbejdet med elitehåndbolden. Det gælder også hos sponsorerne.

I gang med strategiplan

Direktøren tilføjer, at der er flere årsager til, at klubben havde søgt om en forhøjelse af markedsføringsbidraget.

- Overordnet er vi i gang med en strategiplan, hvor vi blandt andet arbejder på at tilføre flere penge til vores spillerbudget, og i den forbindelse er vi ude hos alle vores samarbejdspartnere for at høre, hvordan vi kan løfte den opgave i flok, siger han.

Til sammenligning får eksempelvis TTH Holstebro 1,25 millioner kroner i en samarbejdsaftale med Holstebro Kommune, mens kvindeligaholdet fra Holstebro Håndbold får 300.000 kroner i en tilsvarende samarbejdsaftale med eksponering og reklamer.

Ud over at tilføre flere penge til spillerbudgettet arbejder Lemvig-Thyborøn Håndbold også på at forbedre faciliteterne i Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Blandt andet er man i gang med at undersøge muligheden for at lave en medieplatform, der skal give bedre billeder i forbindelse med tv-transmitterede hjemmekampe.

Der bliver også arbejdet med en mulighed for at øge tilskuerkapaciteten i hallen. Det skal ifølge planerne ske ved at lave en ekstra balkon på den ene langside i hallen lige som man gerne vil lave en VIP-balkon.

Borgmester Erik Flyvholm skriver i en sms, at Lemvig Kommune har forlænget aftalen med Lemvig-Thyborøn Håndbold i et år, og at direktionen nu vil aftale detaljerne i den nye markedsføringsaftale med klubben.


Annonce
Holstebro

Forældre i tvivl om vaccination af deres børn: - Vi vakler simpelthen sådan, om vi skal eller ikke skal

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

TTH tabte for femte gang i seks kampe: - Det var langt under det niveau, vi skal have

Sport For abonnenter

Videoanalyse og liveblog: TTH tabte på udebane til oprykkerne fra Skive

Holstebro

26-årig fængslet for at trække køkkenkniv, sætte den mod nakken af en person og sige: 'I will fucking kill you'

Erhverv

Tre butikker ser tilbage på Black Friday og frem mod en hverdag med mundbind: Det værste er faktisk de ting, vi begynder at have i restordre

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Holstebro For abonnenter

Byrådets længst siddende medlem røg ud, og det er glædeligt

Sport For abonnenter

Karakterbogen: En stor sump af middelmådige præstationer

Vestjylland For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Holstebro

26-årig anholdt for at gribe køkkenkniv og true tre personer på livet, da de bad ham skrue ned for musikken

Struer For abonnenter

De skiltes som uvenner, men efter 82 år er de igen de bedste venner på plejehjemmet: - Jeg blev sgu sur, da han sagde, at jeg lugtede af ko

Leder For abonnenter

Lad det blive ved pas og mundbind - den sunde fornuft kan sagtens klare resten

Annonce