Annonce
Sport

Harboøre hopper med på vognen: Er i gang med at anlægge padelbane

Om få uger kan halinspektør Louise Vrist fra Harboøre Centeret byde på padel i centerets lethal. Foto: Jesper Lundsgaard
I løbet af foråret vil der være mulighed for at spille padel i Harboøre Centeret

Harboøre: De skyder op som paddehatte over hele landet, og i løbet af få uger vil der også være en padelbane i Harboøre.

Det er Harboøre Centeret, der for tiden er i gang med at anlægge en bane til det populære ketsjerspil, der de seneste år har vundet indpas. I den forgangne uge er fundamentet til banen blevet støbt, og selve banen bliver leveret i slutningen af marts. Håbet er, at banen kan åbne i begyndelsen af april, hvis coronarestriktionerne tillader det.

- Vores koncept er anderledes end nogle af de andre tilbud, der er om at spille padel her i kommunen. Vi kommer til at ligge i et center, hvor der er mange forskellige muligheder for at være aktive for alle aldre, siger halinspektør Louise Vrist om banen, der ligger i centerets lethal.

Her har man inddraget en mindre del af kunstgræsbanen, og for at boldspil og padel ikke kolliderer med hinanden, vil der blive sat et stort net op mellem banerne.

Annonce

Tredje sted i kommunen

Harboøre Centeret har sammen med Michael Lodahl arbejdet med planerne i et års tid. Det er meningen, at brugerne selv skal kunne booke banen online, og derefter låse sig selv ind på banen, der vil stå til rådighed 24 timer i døgnet.

En god håndfuld virksomheder har stået for finansieringen af banen, og for hver 250 kroner, de har lagt til finansieringen, har de fået stillet en times brug af banen til rådighed.


Vores koncept er anderledes end nogle af de andre tilbud, der er om at spille padel her i kommunen

Louise Vrist, halinspektør


- Vi er stolte af, at det har kunnet lade sig gøre at få finansieret banen på denne måde, siger Louise Vrist.

Med padelbanen i Harboøre vil der senere på året være mulighed for at dyrke sporten tre forskellige steder i Lemvig Kommune. For tiden er Jysk Energi Boxen ved at blive opført i den sydlige udkant af Lemvig, hvor en gruppe initiativtagere vil lave det største padelcenter i Nordvestjylland.

Desuden forventer Tommy Sig Weibel at kunne åbne et padelcenter i samarbejde med Match Padel i den vestlige del af Lemvig i løbet af foråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce