Annoncørbetalt indhold

Har vi ret til at blande os i hinandens udseende?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Siden tidernes morgen har vi mennesker haft et behov for at smukkesere os. Der er fundet flere ældgamle artefakter i form af blandt andet smykker og tøj i flotte farver og høj kvalitet, og selv muslingeskaller er blevet brugt som barberskrabere. Altså er det altid faldet os mennesker naturligt at gøre noget ud af os selv.

I dag er der kommet endnu flere muligheder for at optimere udseendet, blandt andet i form af designertøj, ekstravagante smykker, dyre skønhedsbehandlinger og kirurgi. Især kirurgi og kosmetiske indgreb har været omdiskuterede emner, og mange har et negativt syn på sådanne indgreb. Negative kommentarer ses ofte på de sociale medier, men har vi ret til at blande os i, om naboen får lavet bryster, eller om en veninde får lavet botox i læberne? Er det i virkeligheden ikke vores eget valg?

Annonce


Botox: Et stigende fænomen

Inden for botox har især botox i læberne, også kaldet fillers, vist sig at blive mere og mere populært. Som med så mange andre skønhedsbehandlinger bunder fillers som regel også i noget, som personer er usikre ved eller decideret utilfredse med. Det er derfor, at botox i læberne ofte bruges som et selvtillidsboost, så man kan føle sig bedre tilpas i sin egen krop. Dette er også med til at gøre botox i læberne til et stigende fænomen, især blandt unge piger.

Botox i læberne er også blevet meget populært blandt influencere, både internationale og danske, og mange influencere har også fået meget kritik for deres valg af fillers. Det er de ikke ene om. Også kendte mennesker oplever dette problem.


Opråb: Lad hinanden være

Overalt på de sociale medier ses mange kendte mennesker med stor trutmund, og for nogle kan det næsten ikke blive stort nok. Mange af disse mennesker oplever at blive lagt for had for at promovere et falsk billede af virkeligheden. Kommentarsporene på deres billeder er fyldt med personer, som deler positive såvel som negative kommentarer.

Dette kan være meget psykisk hårdt og ødelæggende, og så sent som i sidste måned måtte selv den verdenskendte Khloé Kardashian sige fra. Hun gav en opsang på de sociale medier til alle dem, der havde noget nedladende at sige om hendes fillers, operationer og redigeringer. Det har modtaget meget god respons, og også i Danmark har flere nu sagt fra. TV2 lavede i forbindelse med X-Factor-udsendelserne en ’Snak pænt’-kampagne for at sætte fokus på den hårde tone i forbindelse med færden på de sociale medier.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.