Annonce
Holstebro

Har offentliggjort de første navne til Summer Comedy

Friluftsscenen bliver igen i 2020 scene for årets Summer Comedy. Arkivfoto
De første to navne er nu kommet på plakaten til Summer Comedy 2020.

Holstebro: Da Summer Comedy startede i 2014 var det med komikeren Kasper Gross på plakaten. Dengang havde han lige vundet Zulus talentpris og var endnu ikke et af de helt store etablerede navne i dansk comedy. Men når han i år vender tilbage til Summer Comedy - sammen med kollegaen Jonas Mogensen, vil lidt flere holstebroere formentlig kunne nikke genkendende til makkerparret.

Jonas Mogensen og Kasper Gross er nemlig manuskript-forfatterne bag serien "Minkavlerne", som tidligere på året har været vist på TV2 Zulu, som de begge også spiller med i.

- Den måde, de to laver standup på, passer bare rigtig godt til et jysk publikum, og jeg tror, folk vil elske dem, siger Kristian Andersen, formand for Holstebro Event og medarrangør af Summer Comedy.

De to navne blev offentliggjort som en del af programmet i weekenden, og allerede nu er der indikationer af, at Summer Comedy går et godt år i møde:

- I løbet af to dage er der kommet næsten 400 interesserede på vores Facebook-begivenhed. Når vi står med afviklingen, plejer tallet at ligge på 7-800. Så det er et godt tegn, siger Kristian Andersen.

Endnu mangles der at offentliggøres en til to navne mere på programmet.

- Vi har jo tidligere haft blandt andre Andreas Bo og Tobias Dybvad forbi. Og der er ingen tvivl om, at vi skal have fundet et "stort navn", men det kan jeg ikke afsløre for meget om endnu, siger Kristian Andersen.

Annonce
Programmet til Summer Comedy er godt i gang med at blive fyldt ud. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce