Annonce
112

Politiet søger vidner: 14-årig pige på rulleskøjter blev antastet af to mænd

Politiet søger vidner i en sag, hvor en 14-årig pige i slutningen af april blev antastet af ukendte mænd ved Seaside Hotel i Thyborøn. Politiet er blandt andet interesseret i at høre fra personer, der har kendskab til denne bil. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Politi søger vidner i sag, der hidtil har været mørkelagt
Annonce

Thyborøn: Politiet søger nu vidner i en hidtil mørklagt sag fra Havnegade i Thyborøn.

Omkring klokken 21.48 torsdag 30. april blev en 14-årig pige fra byen antastet, mens hun løb på rulleskøjter i området ved Seaside Hotel på hjørnet af Bredgade og Havnegade.

En endnu ukendt bil kørte flere gange frem og tilbage på samme strækning. På et tidspunkt steg to mænd ud af bilen og antastede den 14-årige pige.

- Vi er ved at finde ud af, hvad der er sket i sagen. Men det ligger fast, at pigen er blevet antastet på en måde, der har skræmt hende, siger politikommisær Torben Ladefoged fra Midt- og Vestjyllands Politi, der efterforsker sagen.

Han tiiføjer, at politiet har efterforsket sagen intenst ud fra de oplysninger, der har været i sagen, og at man nu søger vidner, der kan underbygge og klarlægge, hvad der er sket.

I den forbindelse søger man nu efter vidner, der kan have set noget væsentligt. Politiet er især interesseret i at tale med personer, der har kendskab til to specifikke biler, som et overvågningskamera har indfanget køre på Bredgade og Havnegade klokken henholdsvis 21.51 og 21.53. Det er få minutter efter, episoden fandt sted.

Politiet er også meget interesseret i at høre fra andre personer, der har været i området omkring Seaside Hotel og Havnen i Thyborøn omkring klokken 21.45-22.10 torsdag 30. april.

Man kan henvende sig til politiet på telefon 1-1-4.

Denne varebil kørte forbi Seaside Hotel i Thyborøn få minutter efter en 14-årige pige var blevet antastet af to ukendte mænd. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har kendskab til bilen eller været i området torsdag 30. april omkring klokken 22. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce