Annoncørbetalt indhold

Har du husket forsikringen på din knallert?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En knallert kan være et rigtigt godt alternativ til en bil eller en cykel, og selvom det ofte er unge mennesker, man ser køre rundt på en knallert, så er der faktisk mange forskellige aldersgrupper, der kører rundt på en knallert i det ganske land. Fordi knallerten betragtes som et mindre køretøj, sidestilles den ofte med cyklen, som ikke behøver at være forsikret – men sådan forholder det sig dog ikke med knallerten. Derfor kan du her i denne artikel læse om alt, hvad du har brug for at vide i forhold til knallerter og forsikringer.


Annonce

Skal man have en knallertforsikring?

Det korte svar er ja, du skal have en knallertforsikring, hvis du har en knallert. Den forsikring du som minimum skal have er en ansvarsforsikring, og den er lovpligtig for alle motorkøretøjer i Danmark. Det samme gør sig i øvrigt gældende, hvis du har en scooter.


Hvad dækker forsikringen over?

Når du har en ansvarsforsikring på dit køretøj, så går den ind og dækker i tilfælde af, at der sker en skade på andre personer eller ejendele under forudsætning af, at det er din knallert, der er årsag til skaderne. Det betyder med andre ord, at ansvarsforsikringen dækker ulykker eller skader, hvor det er dig, der bærer ansvaret for ulykken eller skaderne.


Hvor meget koster forsikringen?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at forsikre sin knallert. Priserne afhænger blandt andet af følgende faktorer:

·        Hvilket forsikringsselskab du vælger

·        Hvor lav din selvrisiko skal være

·        Om du har flere forsikringer samlet i det samme forsikringsselskab

·        Om du tidligere har haft ulykker

Der er nogle, der foretrækker at have en lav selvrisiko og en høj forsikringspris, mens andre foretrækker at have en lav forsikringspris for at have en højere selvrisiko. Hvad der vil være mest hensigtsmæssigt for dig kommer blandt andet an på, hvordan din økonomiske situation forholder sig, og hvor villig du er til at satse på, at du ikke kommer til at være involveret i nogen ulykker.

Har du et lavt rådebeløb hver måned, så kan det være en fordel at vælge en højere forsikringspris til fordel for en lavere selvrisiko. Forsikringsprisen bliver fordelt ud over hele året, men din selvrisiko skal du betale på én gang, hvis uheldet er ude. Har du is i maven, kan du dog også vælge en lavere forsikringspris og tilsvarende en højere selvrisiko og håbe på, at du aldrig kommer til at få brug for forsikringen.

Som nævnt kommer det helt an på din økonomiske situation og din egen mavefornemmelse. Hvad vil du have det bedst med, og hvordan vil du skaffe pengene, hvis du skal betale for selvrisikoen?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.