Annonce
Kultur

Har du en god idé? Venøs nye festival mangler frivillige

Venø Festival løber af stablen 20.-21. juli. Arkivfoto
Det går godt med billetsalget til Venøs nye familiefestival, der nu efterlyser frivillige kræfter
Annonce

Venø: Weekenden den 20.-21. juli er der lagt op til familievenlig festivalstemning, når der for første gang bydes velkommen til Venø Festival - en all-inclusive festival med musik, mad, leg og oplevelser for hele familien.

På musikprogrammet kan man blandt andet se frem til Niels Skousen, Kom vi løber og Dissing & Las, mens børnene kan boltre sig med snobrød, rickshaw-ture og skattejagt.

Flere af arrangørerne bag er selv børnefamilier, der savnede en lokal, familievenlig festival, og ifølge Sidsel Munkebo Hansen, der er formand for festivalen, kører billetsalget som på skinner.

- Vi har solgt 130 voksenbilletter, 63 børnebilletter og otte frivilligbilletter indtil videre, så det er vi rigtig glade for, siger hun.

Det kan også være, at der sidder nogle lokale foreninger derude, som har en idé til nogle gode børneaktiviteter.

Sidsel Munkebo Hansen, formand for Venø Festival

Annonce

Flere frivillige

En frivilligbillet er billigere end en almindelig voksenbillet, mod at man låner tre timer af sin tid i løbet af festivalen til at hjælpe enten med at lave mad, stå i baren eller holde opsyn på pladsen. Og netop den type billetter håber arrangørerne på, at de når at få solgt en del flere af.

- Vi har sat 300 voksenbilletter til salg, og bliver der udsolgt, så skal vi gerne op på 75 vagtfrivillige billetter, så vi mangler frivillige, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Arrangørerne af Venø Festival holdt for få dage siden informationsmøde om all inclusive-festivalen for øens beboere, og stemningen for projektet var meget positiv.

- Alle øboere får en gratis billet, mod at vi håber på deres hjælp under festivalen i et eller andet omfang, men det er selvfølgelig ikke noget, de er tvunget til, siger Sidsel Munkebo Hansen.

- Men det var fedt at mærke, at de var lydhøre. Et lille lokalsamfund kan virkelig løfte i flok på den måde, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Derudover vil arrangørerne gerne høre fra folk, som måske mener, at de kan bidrage med noget andet.

- Har man en god idé, eller vil man gerne gøre noget mere end bare at tage en vagt, måske stå for et arrangement, så tag endelig kontakt til os, så kan vi se på det, siger hun.

De nuværende frivilligopgaver dækker blandt andet over bartjanser, hjælpe til ved fællesspisningerne, rengøring, slæbe grej for musikere og stå i indgangen. Men har en lokal forening eller en privat person en god idé, hører arrangørerne altså gerne fra dig.

- Vi kan også sagtens bruge nogle til opbygningsarbejdet før festivalen. Men det kan også være, at der sidder nogle lokale foreninger derude, som har en idé til nogle gode børneaktiviteter, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce