Annonce
Holstebro

Har åbnet nyt pizzeria i den tidligere købmandsbutik

Ismet Akkaya føler sig godt taget imod i Tvis, hvor han har åbnet pizzeria i en del af den gamle købmandsbutik. Tvis Pizza & Kebab er navnet på det nye spisested. Foto: Jan Briks
Ismet Akkaya har rykket pizza-drømmene til Tvis, hvor han har startet et nyt spisested op.

Tvis: Dagligvarer er skiftet ud med pizzadej på Hovedgaden 8 i Tvis, hvor 46-årige Ismet Akkaya, der bor i Holstebro, har startet et nyt pizzeria op.

- Jeg har altid godt ville have et pizzeria i Tvis, jeg har bare ikke kunnet finde et butikslokale før nu, siger Ismet Akkaya, der har godt travlt med middags-ordrer fra ventende kunder denne tirsdag.

Nøglerne til butikslokalet, der fylder knapt halvdelen af den gamle købmandsbutik, fik han for knapt tre måneder siden, og han har siden haft travlt med at gøre butikslokalet klar til indvielse den 8. september.

- Vi havde mange besøgende hernede i søndags. Vi er blevet taget godt imod, siger han.

Ismet Akkayas pizza-erfaring strækker sig ud over 13 år. Han har arbejdet på Cooks, haft eget pizzeria ved Fredericia og eget pizzeria i Tørring Huse ved Lemvig. Sidstnævnte lukkede, da han fandt lokale i Tvis.

- Jeg tror, at der er større omsætning her i Tvis end deroppe, og så er folk her mere høflige, siger han om flytningen.

- Og så har byen jo i mange år manglet et spisested, tilføjer han.

På nuværende tidspunkt har pizzeriaet i Tvis åbent fra 11 til 22 alle ugens dage, og der er fire ansatte tilknyttet.

- Vi starter stille og roligt op, siger Ismet Akkaya, før fokus igen retter sig mod pizzaerne i ovnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom efter dem. Hårdt

Bedst som man troede, at man havde set det meste, så dukker der endnu en sag op om misbrug af offentlige midler. Denne gang i Forsvaret, hvor anklagemyndigheden mener at kunne bevise, at civile erhvervsdrivende har kunnet bestikke sig til lukrative vedligeholdelseskontrakter betalt af skatteyderne. Sagen - sammen med andre lignende sager - sætter desværre et stort spørgsmålstegn ved, hvor godt det offentlige egentlig har styr på de penge, som borgerne har betroet dem. I Socialstyrelsen kunne Britta Nielsen gennem mange år berige sig selv - og det har udvalgte medarbejdere i Forsvarets Ejendomsstyrelse sandsynligvis også kunnet. To medarbejdere i Forsvaret er allerede tiltalt i en sag, der ligger tre år tilbage. Og yderligere sigtelser kan være på vej i en ny sag, der begyndte med, at en økonomimedarbejder ved et installationsfirma i Holstebro råbte vagt i gevær over for Rigsrevisionen. Midt det mørke og rod som er ved at blive afdækket, kan den tidligere økonomimedarbejder holde hovedet og fanen højt. Det er sandsynligvis takket være ham, at sagerne kommer frem i lyset, så det forhåbentligt bliver muligt også at stille de ansvarlige til ansvar. Desværre ryster sådanne sager ikke bare den enkelte afdeling, hvor svindlen er begået. Den rammer i det her tilfælde hele Forsvaret og alle de mennesker, der er ansat. Det er naturligvis bunduretfærdigt - men mistanken om urent spil er svær at viske bort igen, og derfor er der også kun en løsning, og det er at komme juridisk efter de ansvarlige - og komme efter dem hårdt. Vores samfundsmodel bygger på en høj grad af tillid. Både til hinanden men også til de myndigheder, der forvalter en af verdens højeste skatteprocenter. Forsvinder tilliden, så bliver det både vanskeligere at være borger og myndighed. Heldigvis var det moralske kompas rigtigt indstillet hos den unge mand, der gik til Rigsrevisionen og politiet med sin bekymring. Det kan alle, der læser bare lidt i Rigsrevisionens beretning om sagen, konstatere ved selvsyn.

Kultur

Her bliver du taget virkelig godt imod

Annonce