Annonce
Navne

Hans Jørgen er blevet Årets Fisker: - Jeg vil gerne bakke op om det, der sker lokalt

En tro på fremtiden for fiskeriet og et lokalt engagement i havnen i Thyborøn er begrundelserne for, at Hans Jørgen Jensen er blevet kåret som Årets Fisker. Arkivfoto: Thyborøn Havn
Efter også at have været nomineret i 2020 er Hans Jørgen Jensen blevet kåret som Årets Fisker.

Thyborøn: En stor tro på fremtiden er den primære begrundelse for, at Hans Jørgen Jensen fra Harboøre kan smykke sig med titlen Årets Fisker 2021.

Han blev hyldet med titlen ved fredagens fiskerikonference, der blev afviklet i Søndervig. Det skriver Fisker Tidende i en pressemeddelelse.

Mens fiskeriet er under pres på grund af lukkeperioder, klimaforandringer nedskæringer i kvoter og Brexit og giver udfordringer i branchen, har Hans Jørgen Jensen i stedet valgt at gå den modsatte vej.

Annonce

Hans tro på fremtiden for fiskeriet er så stor, at han sammen med sin makker, Jens Peter Langer, sidste år investerede i et nybygget og topmoderne fiskefartøj, L820 Nanna Cecilie. For det initiativ blev Hans Jørgen Jensen allerede sidste år nomineret til titlen som Årets Fisker, og det er første gang, en fisker har været nomineret to år i træk.

Jeg vil gerne bakke op om det, der sker lokalt, så jeg også er medvirkende til at sikre en fortsat positiv udvikling i vores lokalområde.

Sidste år var det hans engagement i lokalmiljøet og havnen i Thyborøn, der gjorde at han blev nomineret til prisen som Årets Fisker. Og det vil han også fremover.

- Jeg vil gerne bakke op om det, der sker lokalt, så jeg også er medvirkende til at sikre en fortsat positiv udvikling i vores lokalområde. Både i Harboøre, hvor jeg bor, men også i Thyborøn, hvorfra jeg fisker, siger Hans Jørgen Jensen i en pressemeddelelse fra Fiskeri Tidende og Vestjysk Bank, der stod bag konferencen.

- For Thyborøn Havn er det vigtigt, at vi bevarer den gode position i fiskeriet og hermed udvikler og understøtter de lokale arbejdspladser, der drives af fiskeriet, fortæller Hans Jørgen Jensen, der derfor så vidt muligt benytter sig af lokale håndværkere og lander sin fangst til fiskeauktionen i Thyborøn, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Sport

Cheftræner sygemeldt på ubestemt tid med stress - Uhrenholt tager over

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Mysteriet i Mejdal: De er de mest vaccinerede og de mest smittede

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Struer

Georg kom på tidlig pension: - Jeg er sgu slidt

Vestjylland

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Struer For abonnenter

Panik i venteværelset: Lægen lukker, hvad gør vi nu?

Navne

Roklub hædret med initiativpris

Struer

Mistanke om Omikron-smitte på landsbyskole: Klasse sendt hjem sammen med halvdelen af lærerstaben

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Erhverv

Bagermester i kovending: Åbner igen med det samme

Erhverv For abonnenter

Tre brud på tre år: - Jeg tror, det er vigtigt, at man nyder at leve livet, når man er her. Det lyder så fint, men jeg mener det faktisk alvorligt

Holstebro

Nyvalgt byråd ramt af corona til første møde: To måtte blive hjemme

Annonce