Annonce
Navne

Handicappris til idémand bag fodboldhold for børn med særlige behov

John Olsen modtog handicapprisen ved et officielt arrangement på Holstebro Rådhus, hvor formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard, overrakte prisen. Med prisen fulgte et diplom samt en keramikskål kreeret af Anni Arndal Jensen. PR foto
John Olsen har modtaget Holstebro Handicappris 2019. Prismodtageren får prisen for at være initiativtager bag et fodboldhold for børn med særlige behov.
Annonce

Holstebro: For 11. gang uddelte Holstebro Kommune forleden den årlige handicappris til en borger eller borgergruppe, der med stor dedikation og indsats overfor handicappede er et forbillede for alle. Prisen blev uddelt i forbindelse med FN's Internationale Handicapdag - "Dagen for lige muligheder". Og i år gik prisen til John Olsen, som er initiativtager og træner for FC FRI Special.

FC FRI Special er et fodboldhold for børn med særlige behov, som ikke helt kan blive tilgodeset på et almindeligt fodbold. Holdet er organiseret under FC FRI, som står for Felding, Råsted og Idom. John Olsen får prisen for at skabe glæde og et unikt fællesskab for børn, som ellers ikke har muligheden for at gå til fodbold.

Annonce

Danner skole

John Olsen er indstillet af Per Østergaard, formand for Nr. Felding GIF. Han håber, at tildelingen af prisen til John Olsen kan danne skole for lignende initiativer, så flere børn kan få glæde af at spille fodbold. Han håber desuden, at det kan udbrede kendskabet hos forældre i nærområdet, som endnu ikke har fået øje på tilbuddet.

Holstebro Kommunes Social- og Sundhedsudvalg udpegede John Olsen blandt tre nominerede til prisen. I deres begrundelse for tildelingen af prisen fremgår det, at FC Fri Special er et prisværdigt initiativ, som er rettet mod børn, som har lyst til at spille fodbold, men som også har brug for, at fodboldtræningen passer til deres individuelle udfordringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce