Annonce
Vinderup

Handbjerg Yacht Service udvider

Tommy Jensen (forrest) og Johannes Ruby med deres nye tank, der gør det muligt at levere benzin til skibene i Handbjerg Marina. Pressebillede

Tommy Jensen og Johannes Ruby står bag Vinderup Yacht Service, der har udvidet serviceydelserne for sejlerfolket i Handbjerg Marina - blandt andet kan de nu få leveret benzin.

Handbjerg: Sejlerfolket i Handbjerg Marina kan glæde sig over, at Handbjerg Yacht Service har skruet op for antallet af serviceydelser.

Det er Tommy Jensen og Johannes Ruby, der står bag Handbjerg Yacht Service, der blev dannet i forbindelse med etableringen af Handbjerg Marina.

- Vi fik mulighed for at hente et tilskud, hvis vi valgte at investere i øgede servicefaciliteter på marinaen. Det viste sig, at vi kunne få 50 procent i tilskud, og så "turde" vi godt gøre det. Vi blev enige om, at vi var for pivede, hvis vi ikke turde kaste os ud i det, siger Johannes Ruby og smiler.

Investeringen lyder på 860.000 kroner med 50 procent i tilskud fra en national pulje.

Pengene skal bruges på følgende områder: En ny ophalervogn, bådstativer, et reparationsværksted og et mobilt tankanlæg til både benzin og diesel.

- Skibene sejler ind i ophalervognen, og kan på den måde køres på land og sættes på bådstativer. Hvis det ønskes, kan skibene beholde masten på, siger Johannes Ruby.

Det er nyt i den vestlige del af Limfjorden, at skibene nu kan få både benzin og diesel leveret direkte på en havn. På Handbjerg Marina behøver bådejerne dermed ikke selv bakse med dunke og lignende, når skibenes tanke på op til 400 liter skal fyldes op.

- Vi har købt en specialtank til 1000 liter, som vi kan fragte brændstoffet i. Den skal bruges til benzin, som der stilles ekstra høje krav til, når det skal transporteres. Det skal bestilles senest om fredagen, og så leverer vi det lørdag formiddag. Vi tanker benzinen hos OK i Vinderup. Diesel behøver man ikke at bestille - det har vi altid et vist lager af, siger Johannes Ruby.

Johannes Ruby har taget kørekort til fragt af farligt gods for at kunne fragte brændstoffet.

- Vi synes selv, det er en god service, siger Johannes Ruby.

Og det stopper ikke her. Vinderup Yacht Service har nemlig planer om at tilbyde skibene fuld service.

- Vi vil tilbyde en fuld service-pakke, hvor vi sammen med bådejeren gennemgår de ting, som vedkommende ønsker at få lavet. Vi formidler så kontakten til dem, der skal udføre opgaverne og sørger for, at tingene bliver lavet. Vi kan godt tillade os at sige, at vi har et stort kendskab til branchen, siger Johannes Ruby, der ganske som Tommy Jensen har haft båd i mange år.

Annonce

Mest læste

Holstebro

Tag kandidattesten her

Holstebro

Dorthe vil forsætte med at tatovere trods forbud fra EU: - Jeg føler mig pisset op og ned ad ryggen

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Erhverv

Fra gårdbutik til gågade: Birte gør drømmen til virkelighed, og åbner tøjbutik på Østergade

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro

Overlægen, der selv blev patient, kommer med hård kritik af  test-systemet: I sætter mit liv på spil, når jeg skal stå i kø med syge

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Kultur

Koordinator jubler over kommende foredrag

Sport

Fremtiden ligger i Holstebro - både på og uden for banen: Jeg har nået en alder, hvor der skal mere til end bare at have et arbejde

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Struer

Kørte frem for rødt: Tog afsporet på station

Leder For abonnenter

Vi ved stadig ikke, om statsministeren kan stilles til ansvar i minksagen - men nu ved vi, at ministeriet kæmpede for at redde hendes og regeringens politiske liv

Erhverv

Få din burger bragt helt til døren: Madbude rykker ind i Holstebro

Annonce