Struer

Han køber bygningen til kærestens frisørsalon

Nicolas Pedersen har købt bygnigen på hjørnet af Bredgade og Østergade, så hans kæreste, Mia Høgh, får mulighed for at flytte sin frisørsalon fra Lille Torv og hen på en mere synlig placering i byen. Foto: Frede Stengaard
Mia Høgh rykker ud af sine to lejemål på Lilletorv og flytter frisørsalonen hen på hjørnet af Bredgade og Østergade, hvor Struer Sportsdanserforening har haft klublokaler siden 2006

Struer: 32-årige Nicolas Pedersen fra Bremdal har købt den lettere forfaldne bygning på hjørnet af Bredgade og Østergade, hvor Struer Sportsdanserforening har haft klublokaler siden 2006.

Nu må de rykke ud, når Nicolas Pedersens kæreste, Mia Høgh, flytter sin frisørsalon fra den nuværende adressee på Lille Torv og hen på hjørnet af Østergade og Bredgade.

- Jeg overtager bygningen 1. maj, fortæller Nicolas Pedersen, og Mia Høgh, som har haft frisørsalon på Lille Torv siden 2014, glæder sig til at få mere plads.

- Jeg har to assistenter ansat og en elev, fortæller hun, og når yderligere en ansat, som er på barsel, vender tilbage, har hun brug for otte stole i salonen, når alle er i sving.

- Lige nu har vi kun fire, så det bliver rart at komme hen i de nye lokaler, understreger hun.

Jeg ville også meget gerne give alle fugerne på facaden en omgang. Men det må vente. I første omgang skal mange af vinduerne udskiftes, og dem der kan holde nogle år endnu skal i alle tilfælde males.

Nicolas Pedersen, Struer

Fem lejligheder

Nicolas Pedersen og Mia Høgh er da også i fuld gang med at sætte streger på en plantegning, så de kan få indrettet lokalerne i stueetagen ud mod hjørnet på Bredgade.

- Vi har fået det lavet, så vi kan rykke rundt på væggene og finde ud af, hvordan vi helt præcist vil gøre det, inden vi går i gang efter 1. maj, forklarer Nicolas Pedersen.

Mia Høgh har blandt andet brug for en særskilt indgang til Paryksalonen, som hun driver som en særskilt del af sin forretning.

På Lilletorv er det i et lejemål lige ved siden af sin frisørsalon, hvor hun overtog både paryk-forretningen og lokalerne efter Svend Lundsberg, da han efter 46 år som både frisør og parykmager i Struer besluttede at stoppe og gå på pension i 2016.

- Nu får jeg det hele samlet under samme tag, og det kan kun blive en fordel, mener hun og ser frem til at få detaljerne på plads, så hun kan få indrettet både den ene og den anden del af sin forretning på den nye adresse i den helt anden ende af gågaden.

- Jeg føler faktisk, at vi har været gemt lidt af vejen her på Lille Torv. Jeg bliver tit spurgt, om vi er nye i byen. Det skulle gerne ændre sig, og vi bliver da også meget mere synlige, når vi kommer hen i de nye lokaler, konstaterer hun.

For Nicolas Pedersen er dette så kun en del af jobbet med at få sat bygningen i stand.

- I løbet af de seneste år er den blevet forsømt. Der er ikke sket så meget, konstaterer han.

Så opgangen med de fem lejligheder skal renoveres.

- Der er tre lejemål på førstesalen og to lejemål oppe under taget, fortæller han, og to af lejemålene er ledige.

- Jeg ville også meget gerne give alle fugerne på facaden en omgang. Men det må vente. I første omgang skal mange af vinduerne udskiftes, og dem, der kan holde nogle år endnu, skal i alle tilfælde males, konstaterer han.

Nicolas Pedersen forventer i det hele taget at komme langt med både knofedt og maling.

Tre små børn

Men han har også allerede aftale med håndværkerne, som har meldt sig klar til at påtage sig opgaven for den nye ejer, når han overtager bygningen 1. maj.

- Det passer lige med, at jeg kommer hjem efter fire uger på Nordsøen, fortæller han, og sådan har hans rytme været siden 2014: Fire uger på job og fire uger fri.

- Men det er ikke noget, jeg vil blive ved med, fortæller han.

- Med tre små børn er det ikke holdbart i længden, mener han uden at have aktuelle planer om at skifte job.

Mia Høgh er fra Bremdal, og Nicolas Pedersen fra Lemvig.

- Så vi har vores forældre lige i nærheden. Dette er bare en af de helt store fordele ved at blive boende, hvor vi voksede op, fortæller Mia Høgh, og lige nu koncentrerer de sig begge om alt det, der skal ske i forbindelse med flytningen af Mia Høgh's frisørsalon og alt det andet, der skal gøres, når Nicolas Pedersen vender tilbage efter den næste tørn på oliefelterne i Nordsøen.

Slutter sæsonen i Bremdal

Samtidig er Struer Sportsdanserforening ved at gøre klar til at pakke deres udstyr sammen og finde nye klublokaler.

- Vi afslutter sæsonen i Bremdal Aktivitetscenter, fortæller formanden for Struer Sportsdanserforening, Dorthe Pallisgaard, med en forventning om at have fundet nye lokaler til foreningens cirka 75 medlemmer, når den nye sæson bliver indledt efter sommerferien.

Nicolas Pedersen forventer at komme langt med knofedt og maling, når opgangen og hele bygningen skal renoveres. Foto: Frede Stengaard
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ældre frivillige giver gratis, gode råd: - Det er ikke hensynsfuldt, når man lægger granitsten mellem fliser i fortov

Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Danmark

DMI varsler lokale skybrud og torden: Se om det rammer dit område

Holstebro

Efter uheld på Holstebromotorvejen: Begge spor igen farbare

Holstebro

Efter udvalgsmøde: Seks husejere i Halgård skal lave ændringer

Portræt For abonnenter

Datter og barnebarn lokker mormor nordpå

Holstebro

Køkkenproducent skruer op for blusset i Sverige

Holstebro

Patienters tilfredshed med helikopterhjælp er helt i top

Annonce