Annonce
Holstebro

2,5 år efter opstart af esport: Antallet af medlemmer er halveret

Det er arrangementer som dette LAN-party, der nu er blevet lukket ned for i Borbjerg. Privatfoto: Malene Damgaard Jensen
Annonce

Borbjerg: Der var 42 medlemmer, da Borbjerg Esport for 2,5 år siden kunne byde velkommen til foreningens nyindrettede lokaler med 11 computere i den lokale hal. Men siden er antallet nu halveret til de 21 medlemmer, der er nu.

Bedre er det ikke blevet af coronanedlukningen, der kostede foreningen indtjeningen fra det LAN-party i marts (et event for computerspillere, red.), hvor 110 gæster deltager. Ligeledes er et tilsvarende arrangement i oktober nu blevet aflyst.

- Vi har ansøgt og fået nogle penge fra en pulje under DGI/DIF og har da også fået lidt fra Jysk Energi, så det kan løbe rundt, siger Malene Damgaard Jensen, formand for Borbjerg Esport.

Man kunne fristes til at tro - at netop esport, som foregår bag en skærm, ville trives på klubniveau under corona. Men det har ikke været tilfældet.

- Så nu håber vi godt nok, at vi kan holde LAN-party til marts næste år, så vi kan få noget indtjening ind, siger formanden, der har leje af lokale som primær udgiftskilde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce