Vinderup

Haderup Skole vandt landsdækkende filmkonkurrence

Det vakte jubel i Haderup, da 7.a blev overrasket med budskabet: I har vundet førstepladsen i GF Fondens filmkonkurrence. Foto: GF Fonden
7.a på Haderup Skole strøg helt til tops i GF Fondens filmkonkurrence, der har til formål at vende en negativ udvikling. Alt for mange unge kommer nemlig til skade i trafikken.

Haderup: "Kærlighed kan gøre ondt." Sådan lyder titlen på vinderfilmen i GF Fondens landsdækkende filmkonkurrence. En vinderfilm, der er lavet af 7.a på Haderup Skole ud fra temaet "De ti farligste år i trafikken – hvad kan du gøre for at gøre det mere sikkert for dig og for andre".

- I har lavet en film om kærlighed, trafiksikkerhed og uopmærksomhed, og den er så god, at I har slået alle andre deltagere i konkurrencen. Det er en nærværende film med et klart budskab til andre unge, og I kan godt være stolte af resultatet, sagde Søren Pedersen fra GF Forsikring i Holstebro i en pressemeddelelse.

Han er assurandør i Haderupområdet og havde fornøjelsen af at videregive det glade budskab fra den nationale dommerkomité.

Spændende emne

Emil Agerskov, der har stået for at klippe vinderfilmen, var godt tilfreds med resultatet:

- Det har været sjovt at arbejde med film. Det var noget helt andet, end det vi plejer at lave, og så var det sjovt at komme ud. Vi har arbejdet godt sammen, og selvom der ikke er nogen i gruppen, der bruger mobil, når de cykler, så synes vi, at det har været et spændende emne, forklarer Emil Agerskov.

Klasselærer Anne Godballe Sørensen var tydeligt stolt af sin klasse:

- Eleverne har arbejdet seriøst med projektet, og de har lært en masse om budskaber og målgrupper. Nu mangler klassen så bare at finde ud af, hvordan de 5000 kroner, der følger med, skal bruges.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

Holstebro

Nye indbrudstal: Færre indbrud i Holstebro

TTH Damer For abonnenter

Se billederne fra første arbejdsdag: Målvogteren slog assistenten i længe ventet løbeduel

112

Kreditkorttyve er fortsat på fri fod: Hærger nu i Nordjylland

Danmark

Ægtepar fanget i bille-befængt lejlighed: - Det kribler og kravler alle vegne

Holstebro

Cyklister raser over dårlige cykelstier: Trærødder og huller ødelægger dem

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Holstebro For abonnenter

Forurenet jord fra hele landet havner i Holstebro

Holstebro

Få ansøgere til ingeniøruddannelse sender VIA ud i offensiv

Annonce