Annonce
Holstebro

Høster to priser på en måned: Investeringer og god service har givet pote

Direktør Uffe Hardam kan prale af at Kirstine Hardam A/S både er Gazelle-virksomhed og Succesvirksomhed 2019. Arkivfoto: Morten Stricker.
Kirstine Hardam A/S kan efter en række gode år kalde sig for både Gazelle- og Succesvirksomhed.

Holstebro: Hos Kirstine Hardam A/S har man armene i vejret for tiden. De sidste par år har nemlig budt på solid vækst, og det har kastet anerkendelse af sig.

Holstebro-firmaet er inden for en måned blevet kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen og Succesvirksomhed af BDO og Sparnord.

De to priser gives til virksomheder, der har præsteret en betydelig vækst i omsætningen, og det har Kirstine Hardam A/S formået.

I mere end 35 år har virksomheden leveret stomiposer og andre hjælpemidler til private og flere af landets kommuner og regioner. I løbet af de seneste år har virksomheden for alvor bidt sig fast på markedet.

Ifølge direktør Uffe Hardam skyldes fremgangen, at der er blevet lavet nogle gode investeringer, som nu giver pote. Det har blandt andet gjort dem skarpere på indkøbsdelen og sikret et bedre flow i virksomheden.

Derudover er der store roser til de ansatte.

- Vores medarbejdere har mange svære samtaler med kunder, der måske har fået konstateret kræft og skal til at have stomipose. Der gør vi meget ud af at give medarbejderne de rigtige redskaber, så vi kan levere god service og rådgivning, også selvom det tager lidt længere tid, siger direktøren, der overtog firmaet fra sin mor i 2004.

Med anerkendelsen fra de to priser følger to små pokaler. De får nu en plads på Uffe Hardams kontor, hvor der i forvejen står en Gazelle fra 2015.

- Det er jo lidt en svaghed hos mange vestjyske virksomheder, at man ikke praler alt for meget med, hvordan det går. Så det er da altid rart med et bevis på succesen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Gymnasium og Klimatorium

Byggeriet af Klimatorium i Lemvig foregår fortsat mest under jordhøjde. Men mens byggeriet vil rejse sig i løbet af de kommende måneder og blive et synligt tegn på, at Lemvig Kommune satser på, at klimaudfordringerne skal blive til et vækstpotentiale frem for et problem, så arbejdes der på tiltag, som skal samarbejde med Klimatorium. I lørdags kunne vi fortælle om det nyeste initiativ, som får forbindelse til Klimatorium. Lemvig Gymnasium vil lave en klima-linje, hvor Klimatorium er en samarbejdspartner. Det er det første gymnasium i landet, der sætter ord og handling bag, at klimaet er en vigtig del af den nære fremtids udfordringer. Det er et eksempel på det, Klimatorium gerne skal udvikle, nemlig ideer og projekter, som skal sætte Vestjylland på dagsordenen. Klimatorium har allerede givet omtale andre steder på kloden. På New Zealand vil man lave noget tilsvarende efter et besøg i Lemvig. Og vi har for eksempel her i bladet kunnet fortælle om en amerikansk klummeskriver, der opfordrede præsident Trump til at kigge mod Lemvig for netop at lave sådan et tiltag for at sætte gang i, at man også i USA får lavet problemerne med klimaet om til noget positivt. En betingelse for, at Klimatorium bliver en succes, er, at man skaffer sig samarbejdspartnere, som netop vil bruge bygningen i Lemvig som det sted, hvor man sammen med andre vil udvikle idéer - og det skulle gerne være til gavn for det lokale erhvervsliv, som kan være medspillere. Lakmusprøven er, om det lykkes at skaffe de partnere, der skal til, for at etape 2 kan bygges af private investorer, efter det er Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand, der står for den første etape. At Lemvig Gymnasium har set muligheden for, at det er vestjyske studenter, der skal gå forrest med en studenterhue med klimabånd, er med til at styrke omtalen og interessen for Klimatorium, allerede inden byggeriet står klar. Efter sommerferien skulle 1. etape af det markante byggeri så være klar til at blive indviet, og så er det, vi med spænding venter på, om folkene bag kan melde ud, at nu er interessen så stor, at en privat investor kan lade håndværkerne fortsætte med at få hele projektet gjort færdigt.

Annonce