Annonce
Kultur

Høloftet skyder koncertåret i gang online

Duoen Gorm Bull (sang og guitar) og Palle Hjorth (keyboard) skyder gang i koncertåret 2021 på Høloftet på Thyholm. Det sker med en livestreamet koncert fra loftet fredag den 5. februar. Foto: Mads Creutz Thomsen
Fredag 5. februar kan musikelskere sidde hjemme i sofaen og nyde livestream fra Thyholm med Bull & Hjorth.
Annonce

Thyholm: Som mange andre musik- og evententreprenører, så er Hanne og Bent Hargaard på Høloftet på Thyholm noget nær mestre i at flytte koncerter, ændre billetter, gennemføre under ændrede forudsætninger og orientere gæster. Sådan har det snart været i et langt corona-år.


Det er da en klar udfordring, at vi nu igen er lukket helt og aldeles ned. Vi savner musikken, samværet og vores gæster helt vildt.

Bent Hargaard, musik- og evententreprenør, Høloftet, Thyholm


Lige nu forhindrer forsamlingsforbuddet al aktivitet på loftet med siddende gæster.

- Det er da en klar udfordring, at vi nu igen er lukket helt og aldeles ned. Vi savner musikken, samværet og vores gæster helt vildt, siger Bent Hargaard.

Høloftets koncertsæson skulle være åbnet fredag den 5. februar med duoen Bull & Hjorth. Palle Hjorth er kendt fra blandt andet Savage Rose, Poul Krebs og Peter Sommer, mens Gorm Bull var manden bag slagssangen "Danmarks Jernhårde Ladies" og har deltaget i Dansk Melodi Grandprix i 1993/1996.

Annonce

Streamer fra loftet

Koncerten hang på grund af restriktionerne i en tynd tråd. Kort før nytår holdt duoen imidlertid en nytårskoncert online, og en af lytterne var Bent Hargaard.

Han var begejstret og foreslog efterfølgende de to musikere, at de kunne streame live fra Høloftet, hvis restriktionerne stadig forhindrede en koncert med publikum 5. februar. Og sådan bliver det.

- Vi vil gerne holde liv i musikken, og derfor er vi glade for, at Gorm Bull og Palle Hjorth er med på spøgen, siger Hanne og Bent Hargaard.

Fredag den 5. februar klokken 20.00 streames der live fra loftet på Thyholm og på Bull & Hjorths facebooksider. Samme aften klokken 18 er der mulighed for at deltage i en online vinsmagning med Bent Hargaard. Den kræver tilmelding, så deltagerne kan få vinene tilsendt.

For uden dem er det lidt som at deltage i tørsvømning, som Bent Hargaard udtrykker det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce