Holstebro

Højprofileret klavertrio fra Moskva gæster Nørre Vosborg

Tirsdag 19. marts giver Brahms-klavertrioen fra Moskva koncert på Nørre Vosborg. Pressefoto

Vemb: Med jævnlige mellemrum har Holstebro Masterclass de seneste år inviteret højprofilerede internationale kammerensembler til Danmark og arrangeret koncerter i Holstebro og omegn. Tirsdag 19. marts er det anden gang på bare lidt mere end ét år, at Brahms-klavertrioen fra Moskva gæster egnen. Det er stor musik, spillet af store kunstnere, man kan opleve, når Brahms Trio indtager scenen på Nørre Vosborg. Både violinisten Nikolaj Satjenko og cellisten Kirill Rodin har engang vundet førstepriser i den prestigefyldte internationale Tjajkovskij-konkurrence, mens pianisten Natalia Rubinstein er "Æreskunstner af den Russiske Føderation" og professor i kammermusik på Tjajkovskij-konservatoriet i Moskva.

Ud over Mozarts Trio i C-dur, KV 548, er det musik fra deres russiske hjemland, de tre musikere præsenterer ved koncerten. Koncerten på Nørre Vosborg er en del af en længere danmarksturné med i alt 13 koncerter over hele landet. Turnéen støttes af bl.a. Ernst og Vibeke Husmans Fond, Knud Højgaards Fond og Oticon Fonden.

0/0
Annonce
Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Holstebro

Efter kun fire dage: Vestjysk Stram Kurs-kandidat er fyret

Holstebro

To politikere fik røg af et par vestjyske kokke

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

De pynter ikke, de har tvivlsom effekt, og de er lavet af miljøskadelig plastik - Lars Stampe har ny idé til valgplakater

Holstebro For abonnenter

Til minde om en mand, hvis kælenavn sagde alt: "Tivoli Hans"

Holstebro

Ligger i strid med kommunen: Vi er både magtesløse og helt til grin

Holstebro

Ikke flere heste med feber: Nu lysner det for rideklubben

Annonce