Annonce
Navne

Hædret for håndbold for udviklingshæmmede

Torben Vestergaard, præsident i Lions Holstebro, overrækker Lions Prisen Holstebro til Søren Frøjk, der er træner i TTH Holstebro Special Olympics. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Årets Lions Pris Holstebro går til TTH Holstebro Special Olympics.
Annonce

Holstebro: - Med Lions-prisen støtter vi gerne sociale indsatser. I gør en stor social indsats i TTH Holstebro Special Olympics. Derfor får i Lions Prisen Holstebro 2019.

Afslørede Torben Vestergaard, præsident i Lions Holstebro onsdag aften i pausen ved en priscabaret på Holstebro Aktivitetscenter.

På vegne af teamet bag TTH Holstebro Special Olympics modtog Søren Frøjk prisen, der består af et diplom og 10000 kroner.

33 spillere er med i projektet med håndbold på mikshold for udviklingshæmmede. De er inddelt på tre hold og har seks trænere.

Special Olympics er en international idrætsorganisation, der henvender sig til personer med udviklingshandicap. Formålet er at tilbyde idræt af høj kvalitet og give udøverne gode idrætsoplevelser, der er med til at gøre dem mere selvstændige og opnå højere selvværd.

- Det betyder rigtig meget for spillerne at være med på et hold. Måske har de i starten ikke lyst til at være med på banen, men bare det at være med på holdet er vigtigt for dem, fortæller Søren Frøjk.

I begyndelsen har nogle af spillerne måske svært ved at gribe en bold. Men "øvelse gør mester".

- En øvelse, som spilleren først oplevede som svær og som pludselig lykkes, kan være med til at skabe en indre motivation og give stor glæde og energi, fortæller Søren Frøjk.

TTH Holstebro Special Olympics-holdet har flere gange været med til indløb sammen med ligaholdene i TTH Holstebro, og det er de meget begejstrede for at opleve.

- Elitespillerne er også flinke til at komme på besøg i gruppen, fortæller Søren Frøjk.

Trænerteamet består ud over ham af Jesper Byskov, Anne Mose, Sofie Mose, Jette Ellebæk og Mogens S. Poulsen.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce