Annonce
Holstebro

Fejlopereret førtidspensionist vandt i Lotto: - Jeg er så glad

- Efter noget fejlmedicinering og efterfølgende operation blev jeg totalt sat ud af spillet af flere følgesygdomme. Det har været en stor omvæltning til den hårde side, fordi der er så mange ting, jeg ikke længere kan, fortæller en kvinde fra Holstebro Kommune til Danske Spil. I sidste weekend var heldet med hende. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
En kvinde i tresserne skal dele milliongevinst med sin søn.
Annonce

Holstebro: Sønnen havde ikke rigtigt set mailen, men hvor tit får man også lige besked om, at man er millionær?

Den meddelelse fik en søn og dennes mor i sidste weekend. Kvinden, der kommer fra Holstebro Kommune og er i tresserne, spiller med sin søn, og de vandt Millionærgarantien fra Lotto på en million danske kroner.

- Efter jeg lige havde fældet en tåre, måtte vi have samlet hele familien, så vi kunne komme ud at fejre det på en restaurant, fortæller kvinden, der ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Kvinden, der er førtidspensionist, mor til tre børn og har tre børnebørn, forklarer, at livet modsat weekendens nyhed ikke altid var været rar ved hende. En fejloperation gav hende fysiske men.

- Jeg har været alene med mine børn igennem det meste af deres opvækst. Alligevel skulle de ikke mangle noget, så jeg tog ekstra vagter og havde gang i mange ting, siger hun og tilføjer om gevinsten:

- Åh, det er så vildt. Jeg er så glad. Selvom jeg kan leve på en sten, så er det jo sjovere ikke at være nødt til det. Og nu kan jeg forkæle mine børnebørn. Mine børnebørn betyder alt for mig. Det er dem, jeg lever for. Jeg havde faktisk formået at spare 75.000 kroner op til deling til dem i løbet af de sidste tre år. Det er mange penge for mig på en lille indkomst, men det har altid været en drøm for mig at kunne give dem en opsparing, så den har de fået nu. Og med gevinsten fra Lotto kan jeg jo forsøde deres liv endnu mere. Derudover skal min datter have et stort beløb.

Endelig har hun planer om en rejse, nye møbler og større gaver end vanligt under juletræet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Annonce