Annonce
Sport

Håndboldarrangører har problemer med at sælge billetter

Jonathan Nackstrand/Ritzau Scanpix

Lige nu er der 7500 ledige finalebilletter til EM i håndbold, oplyser Det Svenske Håndboldforbund.

Flere store håndboldnationers exit ved EM har gjort det svært at tiltrække tilskuere til finalestævnet i Stockholm.

Det oplyser Det Svenske Håndboldforbund, som kun har solgt 60 procent af billetterne til de afgørende semifinaler samt finalen i den kommende weekend.

Mandag var der 11.500, der havde købt billet til EM-finalen i Stockholm, og der er plads til 19.000 tilskuere.

Danmark og Frankrig røg skuffende ud af EM efter det indledende gruppespil, og Sverige er også færdig i turneringen efter kampene i mellemrunden.

Så de sidste tre kampe i Stockholm er ikke blevet den tilskuermagnet, som arrangørerne havde håbet på.

- Publikumskapaciteten kommer til at ligge på cirka 19.000. Vi skal altså sælge cirka 57.000 billetter.

- Vi har mandag solgt cirka 60 procent af billetterne. Til finalen er der solgt 11.500, siger Mats Olsson fra Det Svenske Håndboldforbund til NTB.

Han håber, at nordmændene kan redde håndboldfesten og fylde tribunerne op.

- Vi håber selvfølgelig, at mange nordmænd kommer til Stockholm og finaleweekenden, siger Olsson.

Semifinalerne afvikles på fredag, bronzekampen spilles lørdag, mens finalen løber af stablen søndag.

Spanien, der er forsvarende europamester, og Kroatien er klar til semifinalerne, og Norge er godt på vej til at kunne gøre dem selskab.

Tirsdag aften skal Norge spille mod Island, Portugal møder Slovenien, mens Sverige skal op imod Ungarn.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce