Annonce
Navne

Hånd-, hofte- og knækirurgi forlænges med fem år på Regionshospitalet Holstebro

Professor og ledende overlæge Torben Bæk Hansen fra Ortopædkirurgisk Afdeling glæder sig over forlængelsen af universitetsklinikken. Foto: Kommunikation/Hospitalsenheden Vest
Universitetsklinikken for hånd-, hofte-, og knækirurgi på Regionshospitalet Holstebro, Hospitalsenheden Vest, fortsætter i yderligere fem år.
Annonce

Holstebro: I oktober 2014 udnævnte Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital og Region Midtjylland klinikken for hånd-, hofte-, og knækirurgi på Regionshospitalet Holstebro til universitetsklinik.

Og siden er det kun gået fremad for Universitetsklinikken, og nu har to eksterne professorer givet klinikken tilladelse til at fortsætte yderligere fem år som universitetsklinik.

- Jeg ser forlængelsen med de fem år som resultatet af mange års målrettet og godt arbejde i universitetsklinikken. Specielt har vi arbejdet på at forbedre de kunstige led og ikke mindst forbedre patientforløbene, siger professor, ledende overlæge Torben Bæk Hansen, Ortopædkirurgisk Afdeling i Hospitalsenheden Vest, i en pressemeddelelse.

Annonce

Stærk forskningsenhed

Ortopædkirurgisk Afdeling har en forskningsenhed, som blev etableret i 2003 med tilknytning til Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Ortopædkirurgisk Afdeling indførte som den første afdeling i Danmark et prægraduat klinisk studieafsnit i 2004 med speciel træning af studerende i klinisk arbejde og teamdannelse med andre faggrupper.

Afdelingen underviser speciallægestuderende i ortopædkirurgi og medicinstuderende fra Aarhus Universitet og har et tæt forskningssamarbejde med en lang række danske og internationale samarbejdspartnere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce