Annonce
Holstebro

Håb for at BR genåbner i Holstebro

Salling Group har planer om at genåbne 25 BR-butikker. En af dem kan blive i Holstebro. Men intet er sikkert. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Salling Group melder ud, at de har planer om at genåbne 25 Fætter BR-legetøjsbutikker i Danmark.

Holstebro: Intet er sikkert.

Men Fætter BR kan være på vej tilbage til Holstebro. Butikken i Nørregade lukkede brat ned, da selskabet bag kæden gik konkurs mellem jul og nytår.

Siden har der været meldinger frem og tilbage. Holstebro har været uden legetøjsbutik, efter at Toys'R'US også lukkede på grund af den samme konkurs.

Men nu kan børn med hang til legetøjsbutikker i Holstebro og omegn så småt begynde at glæde sig.

Salling Group, der har overtaget Fætter BR, melder nu ud, at de agter at åbne 25 butikker under det velkendte navn, BR. Der er ikke nævnt noget om i hvilken by, at BR åbner igen.

Administrerende direktør i Salling Group Per Bank ser frem til åbningen af de første BR-butikker:

- Med en landsdækkende BR-kæde og en stærk webshop sikrer vi, at der fremover bliver et univers, hvor man kan købe legetøj. Det ligger os meget på sinde, at børn fortsat kan have gode oplevelser med legetøj i fysiske butikker, og at legetøj forbliver en del af danskernes hverdag, siger Per Bank i en pressemeddelelse.

Salling Group står blandt andet bag kæderne Bilka, Føtex, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner.

- Der er tale om et særdeles stærkt dansk brand, og de seneste ugers omtale af BR har understreget, at danskerne meget gerne vil holde liv i BR. Vi er nu i dialog med udlejere over hele landet for at sikre de bedste placeringer til de kommende BR-butikker, siger Per Bank.

De kommende 25 butikker forventes placeret bredt på tværs af Danmark. I løbet af foråret forventes placering af de kommende BR-butikker offentliggjort.

Den lukkede BR-butik i Holstebro nåede kun at have åbent ti dage i de nye lokaler efter en flytning i Nørregade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce