Annonce
Holstebro

Grundlagde firma for 60 år siden: Lokal vognmand er død

Vognmand Ejler Christian Knudsen er død i en alder af 85 år. Privatfoto

Vognmand Ejler Christian Knudsen fra Holstebro er død i en alder af 85 år.

Annonce

Holstebro: Vognmand Ejler Christian Knudsen døde tirsdag den 12. februar i en alder af 85 år.

Han vil først og fremmest blive husket for grundlæggelsen af vognmandsfirmaet, Ejler Chr. Knudsen. Det er 60 år siden, at vognmanden fra Holstebro startede op på Struervej med en enkelt lastbil.

Efter en afstikker til Døesvej blev firmaet for alvor etableret på Banetoften. Derefter kom flytningen til den nuværende destination på Rasmus Færchs Vej i Holstebro.

Engagementet i virksomheden var stort fra første til sidste dag hos grundlæggeren. Han trak sig tilbage fra den daglige drift i slutningen af 1990'erne, hvor det var en naturlig opgave for sønnerne at drive virksomheden videre. I dag er det sønnerne Hans Jørgen og Peder Ole, der styrer de 60 medarbejdere i vognmandsfirmaet. Datteren Ingeborg bor i Slagelse.

Ejler Christian Knudsen blev ved med at komme i virksomheden, efter at han havde trukket sig i baggrunden. Han blandede sig ikke direkte i driften, men der blev altid lyttet, når han sagde noget eller kom med et godt råd.

Hjemmet på Banetoften var omdrejningspunktet for familien. Hustruen Karen, der døde for få år siden, var en meget stor støtte for Ejler og hele familien. Hun engagerede sig også i virksomhedens trivsel. Det var et meget åbent hjem, hvor venner og familie kom med glæde.

Ejler Christian Knudsen var kendt for sit engagement og omsorg for sine medarbejdere. De gik aldrig forgæves til ham for et godt råd eller en hjælpende hånd.

De sidste leveår blev præget af sygdom, hvor han var ramt af demens. Han levede sit sidste år på plejehjemmet Mellemtoften.

Han efterlader sig tre børn, 13 børnebørn og fem oldebørn. Med tre nye oldebørn på vej.

Ejler Christian Knudsen bliver bisat fra Måbjerg Kirke lørdag den 16. februar klokken 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce