Annonce
Struer

Grevinde Alexandra ansat på B&O

Grevinde Alexandra er blevet ansat af Bang & Olufsen som leder af kundeprogrammer. Grevinden skal blandt andet være med til at identificere nye kundegrupper og bidrage til udviklingen af kundeprogrammer, skriver B&O i en pressemeddelelse. Foto: Nils Svalebøg
Grevinde Alexandra skal hjælpe Struer-virksomheden med at identificere nye kundegrupper og udvikle kundeprogrammer
Annonce

Struer: Bang & Olufsen har ansat grevinde Alexandra i en nyoprettet stilling som leder af kundeprogrammer, Director Client Programmes, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Grevindens arbejde skal blandt andet at arbejde med at identificere nye kundegrupper og bidrage til udviklingen af kundeprogrammer på tværs af marketing og salg. Grevinde Alexandra er ansat i virksomhedens kontor i Lyngby, og har første arbejdsdag mandag 18. maj.

- Jeg ser meget frem til arbejdet med at styrke kendskabet til Bang & Olufsens brand og produkter på virksomhedens kernemarkeder. Bang & Olufsen er et dansk ikon, og jeg glæder mig til at blive en del af virksomheden og til samarbejdet med mine nye kolleger og partnere, siger grevinde Alexandra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce