Annonce
Struer

Grethe Hestbech er nu indlagt på intensiv

Grethe Hestbech her i gang med det politiske arbejde, hun har sat så stor pris på igennem årene. Arkivfoto: Morten Stricker
Den 78-årige byrådspolitiker er lagt i respirator på Herning Sygehus

Struer: Søndag aften blev det mangeårige byrådsmedlem for SF i Struer, Grethe Hestbech, overført til intensivafdelingen på Herning Sygehus og lagt i respirator.

Det oplyser Renate Johansen, som er formand for SF Struers partiforening og løbende i kontakt med den nærmeste familie.

Grethe Hestbech blev lørdag i forrige weekend indlagt på Herning Sygehus efter en længere periode med sygdom. Ved indlæggelsen fik hun konstateret Covid-19.

Der har tidligere i forløbet været tale om, at politikeren fra Struer måske kunne være kommet hjem igen i fredags, og der har ifølge Renate Johansen også været en lille opblomstring at spore.

- Hun har hele tiden haft lidt problemer med at trække vejret, men jeg oplevede (gennem telefonen, red.), at hun både lørdag og søndag havde det bedre og nemmere ved at tale, fortæller Renate Johansen.

- Men det kan jo pludselig gå op for så at dale helt i bund igen, tilføjer hun.

Annonce

Det er barskt

Det er ifølge det, Renate Johansen har fået at vide, Covid-19-sygdommen, der nu har sat ind.

- Hun har fået noget sovemedicin, så hun sover, men de (personalet på sygehuset, red.) kan have øjenkontakt med hende, når hun bliver vendt, forklarer partiforeningsformanden.

Grethe Hestbech har tidligere meldt ud, at hun stopper i politik, hvilket byrådet i Struer står over for at skulle godkende på tirsdagens møde.

- Det påvirker os usædvanligt meget. Det er barskt, og jeg kan heller ikke lade være hele tiden at tænke på hende, siger Renate Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce