Struer

Gratis mindfulness i Venødagene

Laila Mejlholm Olsen åbnede sin klinik på Venø i begyndelsen af året, og nu benytter hun Venødagene til at fortælle, hvad hun kan tilbyde. Pressebillede

Venø: Fra lørdag den 13. april og frem til 2. påskedag den 22. april er der Venødage med gratis færge til øen.

Der sker mange spændende ting på Limfjordsøen i de dage, og man kan blandt andet prøve gratis mindfulness hos Laila Mejlholm Olsen på adressen Klitten 17. Det sker, når hun holder åbent hus henholdsvis skærtorsdag, langfredag og påskelørdag. Derudover tilbyder hun øreakupunktur til nedsat pris.

Laila Mejlholm Olsen er ny iværksætter på Venø. Hun begyndte så småt i januar i år. Nu benytter hun så Venødagene til at fortælle, hvad hun kan tilbyde inden for mindfulness-undervisning, stresscoaching/coaching, øreakupunktur samt healing.

- Min fysioterapeut-uddannelse er mit grundlæggende udgangspunkt, som jeg har udbygget med ny viden og nye kompetencer, siger Laila Mejlholm Olsen.

Hun arbejder stadigvæk 30 timer om ugen i Sundhedsfremme & Forebyggelse Lemvig Kommune som sundhedskonsulent. I sin egen klinik har hun mulighed for at tilbyde et mere individuelt forløb.

- Jeg har lyst til at tilbyde lige det, jeg vurderer, at kunden har behov for, hvilket ofte er mere fordybelse og mere tid til processen – processen at mestre eget liv på bedst mulige måde, uanset om du er udfordret af sygdom eller ej. Alle kan have glæde af at lære mindfulness, at blive mere nærværende og til stede i nuet, men det er især et meget effektfuldt redskab til mennesker ramt af stress, angst og depression, siger Laila Mejlholm Olsen.

0/0
Annonce
112

Tre personer stadig i kritisk tilstand efter frontalsammenstød

Struer For abonnenter

Fik selv en "fisker"lussing af vælgerne, men: - Jeg har fået mit Danmark tilbage

Erhverv For abonnenter

Sonne lukker - nye virksomheder opstår

Struer For abonnenter

Politikere om helhedsplanen: Vi er mere end klar på at lytte til jer

Struer

Plejepersonale til politikere: Kom med en nødplan ellers ender det galt

Struer For abonnenter

De gjorde forskellen, da Kristian ikke magtede at leve mere

Struer

Lokoførerne har fået et ultimatum: Flyt til Esbjerg, Fredericia eller Aarhus, hvis du vil beholde jobbet

Struer

De ældre lades i stikken: Mangler otte ansatte for at få vagtplanen til at gå op

Annonce