Annonce
Sport

Gråkjær Arenas jubilæum fejres med fiktivt billetsalg

Siden indvielsen i 2011 har John Gråkjær og hans firma Gråkjær A/S lagt navn til byens håndboldarena. Arkivfoto: Morten Stricker

Holstebro: Den 2. februar 2011 blev Gråkjær Arena indviet, og dermed kan hjemmebanen for TTH Holstebro og Holstebro Håndbold lige om lidt fejre sit 10 års jubilæum.

Et jubilæum, der dog kommer til at ske i skyggen af coronaen. For uden udsigter til at må lukke tilskuere ind har man i TTH Holstebro måtte lægge hovederne i blød for, hvordan man så kan markere jubilæet.

Modellen er blevet, at klubben i samarbejde med firmaet Gråkjær, som har været navnesponsor på Gråkjær Arena gennem alle 10 år, vil afholde 10-kroners kamp mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag den 13. februar. Konceptet bliver, at fans og sponsorere kan købe en fiktiv billet til kampen for 10 kroner - og for hver billet, der bliver solgt til kampen, doubler Gråkjær så op.

- En 10-års dag med Gråkjær Arena skal selvfølgelig fejres. Derfor vil vi gerne bakke ekstra op om TTH Holstebro og Gråkjær Arena, som begge har givet hele Holstebro og Nordvestjylland mange fantastiske oplevelser. I en tid hvor vi alle, inklusiv sporten, har Covid-19 udfordringer og ikke fysisk må mødes, kan vi være sammen om en fælles oplevelse på anden vis, siger John Gråkjær i en pressemeddelelse.

Klubben håber at kunne sælge 5000 fiktive billetter og dermed indkassere 100.000 kroner. Kampen vises i øvrigt på TV2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce