Annonce
Holstebro

Golfspillere må bøje sig for vandet

Storå Golfklubs baner står delvist under vand efter flere dages heftig regn. Foto: Johan Gadegaard
Vand i store mængder giver udfordringer for de lokale golfspillere. Den store bane ved Storaadalen er lukket frem til næste uge.
Annonce

Holstebro: Indtil denne uge har den rekordmilde januar måned været en fordel for golfspillerne.

Vinter og kulde er den normale modstander i de første måneder af året. Det plejer at lægge en helt naturlig dæmper på aktiviteterne på de grønne baner.

Men i år har der været masser af aktivitet. 7-10 grader lokker mange af medlemmerne på banen. De kommende dage må spillerne dog opgive at komme til at spille på den store bane ved Storaadalen.

Vandet har fået overtaget, og derfor er banen lukket ned. Banerne har svært ved at modtage mere vand, og Storåen har høj vandstand.

- Der kunne godt spilles på halvdelen af hullerne, men vi har valgt at lukke ned frem til mandag i næste uge. Det sker for at skåne banen, så den ikke bliver ødelagt og tager mere skade end nødvendigt, siger Holstebro Golfklubs chefgreenkeeper, Ronny Carøe.

Han holder nøje øje med vejrudsigten for de kommende dage.

- Hvis der kommer så meget vand, som det ser ud til i weekenden, er det vanskeligt at sige, hvornår banen er klar igen, siger chefgreenkeeperen, der ikke lægger skjul på, at de seneste måneder har været noget usædvanlige.

- Vinteren plejer at give banerne en naturlig pause, men sådan har det ikke været i år. I sidste uge måtte vi klippe græsset på greens. Det var blevet for langt, siger Ronny Carøe, der godt kan undvære mere regn.

- Vi sætter hele året en ære i, at banerne står så skarpt som muligt. Men vi behøves ikke at få mere regn, siger chefgreenkeeperen, der ikke mindst satser på, at banerne er i top, når klubben er vært ved DM.

Det er dog langt fra umuligt at komme til at spille golf på trods af de store mængder vand.

I Råsted er det muligt at spille på Park- og Engbanen. Ved Storaadalen kan der spilles på den lille Frøjkbane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce