Annonce
Erhverv

Golfklub er igen på jagt efter forpagter

Golfmanager Kristian Grud fra Holstebro Golfklub håber meget snart at finde en langsigtet løsning som forpagter af golfklubbens café. Foto: Morten Stricker
Holstebro Golfklub har en ledig stilling som forpagter af golfcaféen i Råsted. Der er brug for en langsigtet løsning, erkender golfmanager Kristian Grud

Råsted: Holstebro Golfklub er en af landets største med knap 2000 medlemmer og en stribe baner både i Råsted og ved Storådalen i udkanten af Holstebro. De mange baner tiltrækker en masse gæstespillere.

Der går stadig et par måneder, inden der for alvor kommer gang i sæsonen.

Udfordringen for Holstebro Golfklub netop nu er, at klubben igen står uden forpagter af golfcaféen fra 1. marts, da Helle Søgaard Jensen, der blev ansat i sommer, fandt ud, at det ikke var det rigtige job for hende. Tidligere var der en løsning med en køkkenchef, som ikke viste sig holdbar. Leif Wodstrup var kun ansat som cafébestyrer i få måneder. Indtil foråret 2019 styrede Kirsten Nielsen golfcaféen i ni år.

Derfor er det store ønske nu at få ro på området.

- Klubben har brug for en langsigtet løsning, der giver ro. Vi skilles uden dramatik. Det var bare ikke den rigtige løsning, siger klubbens golfmanager Kristian Grud, der er i kontakt med ansøgere til den ledige stilling.

- Vi er i dialog med kandidater, men der er ikke noget på plads. Vi venter gerne på den rigtige, siger Kristian Grud.

Annonce

Klublivet

Golfmanageren lægger ikke skjul på, at der er afgørende for en klub af Holstebros størrelse at have en velfungerende café til gavn for de mange medlemmer og gæster.

- Det er vigtigt for klublivet, at vi har en café, hvor medlemmer og gæster har lyst til at komme. Vi mener helt klart, at der er mulighed for at lave en god forretning. Der er en stor trafik af folk og gode faciliteter, siger Kristian Grud, der er helt med på, at det er et job, der kræver fleksibilitet ikke mindst i sommerhalvåret, hvor den store omsætning skal hentes.

I ansøgningen lægger Holstebro Golfklub vægt på, at den rette ansøger har solid køkkenerfaring og kender til drift af en café eller restaurant.

- Vi venter gerne på den rigtige, men det er klart at foretrække, at den nye forpagter kommer i gang, så man ikke begynder lige midt i højsæsonen, hvor der er mest travlt siger Kristian Grud, der gerne indrømmer, at både han selv og klubben har brug for, at der bliver ro på café-området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce