Annonce
Sport

Bjerregaard tangerer bedste majorresultat i British Open

Paul Childs/Reuters
Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen sluttede fornuftigt, mens Shane Lowry vandt sikkert i British Open.
Annonce

Lørdagens runde satte en stopper for de danske drømme om en topplacering ved årets sidste golfmajor, British Open.

Men søndag rundede både Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen hæderligt af i turneringen på den besværlige Royal Portrush-bane i Nordirland.

Bjerregaard var bedste dansker, da han gik fjerde og sidste runde i et slag under under par. Det rakte til en samlet score på to slag under par og en delt 28.-plads, før de sidste spillere mangler at nå rundt på de 18 huller.

Bjerregaard lagde ud med en bogey, men fandt sit gode spil frem med tre birdies på de efterfølgende ni huller. Nordjyden sluttede dog af med to bogeys og blot en enkelt birdie på vejen til det endelige resultat.

Efter en håbløs tredje runde gik Olesen finalerunden i 71 slag, hvilket svarer til banens par.

Det gik op og ned for den 29-årige dansker, der åbnede med to birdies og tre bogeys på de første ni huller. Herefter bød runden på to birdies og en bogey, før han gik de sidste fem huller i par.

Allerede før søndagen stod det dog klart, at et godt resultat efter alt at dømme blot ville være af kosmetisk betydning, og Olesen sluttede da også samlet fire slag over par.

Søndag klokken 15.30 rækker det til en placering som nummer 60. Den placering deler han med fire andre spillere.

Helt i toppen skal meget gå galt for irske Shane Lowry, hvis han ikke skal vinde turneringen. Han er fire slag foran nummer to, engelske Tommy Fleetwood, før slutspurten.

Banen i Nordirland har voldt flere af sportens største stjerner problemer. Det lykkedes blandt andre ikke Rory McIlroy, der som nordirer var på hjemmebane, Tiger Woods og Phil Mickelson at klare cuttet fredag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce