Annonce
Struer

Godt nyt, hvis du bliver trængende i Hvidbjerg

Døren er nu igen åben til det offentlige toilet i Hvidbjerg på Thyholm. Arkivfoto: Morten Bang Larsen
Det er igen blevet muligt at benytte sig af et offentligt toilet i Hvidbjerg, hvor et sådant i en længere periode ellers har været en mangelvare.
Annonce

Hvidbjerg: Avisen drog tidligere på sommeren på Tour de Toilet på Thyholm, da der på et borgermøde var blevet udtrykt endog stor bekymring over, at offentlige toiletter var en mangelvare.

Den påstand var Struer Kommune ikke enig i, og undertegnede tog derfor på tur.

En tur, der gik rigtig godt - set fra kommunens side - lige indtil destinationen hed Hvidbjerg. Her var godt nok et skilt på en dør ved stationen, hvoraf det fremgik, at der var et offentligt toilet.

Døren var bare låst den onsdag, avisen var forbi, og det havde den ifølge en af butiksindehaverne i området været i et år, hvis ikke længere.

Frank Andersen, der er byggetekniker i Struer Kommune, kan nu fortælle, at kommunen faktisk allerede på det tidspunkt var i gang med at finde en løsning.

Annonce

Åbent igen

En løsning, der indebar, at toilettet allerede dagen efter, avisen havde været forbi, var tilgængeligt og nu er det alle ugens dage fra otte om morgenen til klokken 20 om aftenen.

- Det skal nok passe, at det har været lukket i et års tid. Det blev det, da turistinformationen blev lukket, forklarer Frank Andersen, som yderligere kan fortælle, at toilettet blev lukket i forbindelse med, at lejekontrakten for lokalet, det ligger i, blev opsagt.

- Det var en del af lejekontrakten med DSB, og nu lejer vi så igen de to toiletter, siger byggeteknikeren, som gerne erkender, at det nok var en fejl, at man i sin tid ikke beholdt de to toiletter.

Det blev kommunen gjort opmærksom på i form af en borgerhenvendelse, som den nu altså har reageret på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce