Annonce
Debat

Godt med fokus på ordblindhed

Conny Jensen. Pressefoto

Læserbrev: Ros til minister Pernille Rosenkranz -Thei og ordfører Jens Joel, Socialdemokratiet, som netop har fået opbakning til at gøre det billigere at komme på ordblindeefterskoler og nemmere at gøre forskellige indsatser på de gymnasielle uddannelser og i folkeskolen, og i det hele taget om muligt bruge lidt ekstra tid til hjælp på uddannelsen, hvis man har behov for det. Og man bliver lovet, at der kommer flere tiltag på ordblindeområdet.

Hvor vil det blive en fantastisk fremtid for børn, unge og også ældre mennesker, hvis man kan blive hjulpet i stedet for at blive mobbet undervejs i livet, hvis man har et ordblindeproblem.


Annonce

Derfor vær nu ikke tilbageholdende med at fortælle, hvis man har et ordblindeproblem, der kan hjælpes på mange områder, og tro nu ikke at man er den eneste, der har problemet.


Jeg ved fra min tid i fagbevægelsen, hvor mange mennesker, der er blevet og bliver hjulpet på arbejdsmarkedet med forskellige tiltag i form af kurser og andre tiltag, og dermed får lyst til at videreuddanne sig med hjælp til det rent boglige.

Derfor vær nu ikke tilbageholdende med at fortælle, hvis man har et ordblindeproblem, der kan hjælpes på mange områder, og tro nu ikke at man er den eneste, der har problemet. Nej der er mange hundrede mennesker på landsplan, der har en eller anden form for ordblindhed.

Jeg hilser velkomment, at der kommer fokus på ordblindeområdet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce