Annonce
Erhverv

Gode karakterer til udvalgte virksomheder i Holstebro

Arkivfoto
9,1 procent af virksomhederne i Holstebro Kommune optræder på Flinke-Listen. De er dermed en del af de danske virksomheder, der bedømmes positivt af andre erhvervsdrivende.

Holstebro: De fleste selvstændige oplever på et tidspunkt at sende en regning, som aldrig bliver betalt. Det er frustrerende og kan være ødelæggende for virksomheden.

Heldigvis er langt størstedelen af landets erhvervsdrivende gode mennesker, som betaler deres regninger til tiden og opfører sig ordentligt. Eliten af disse virksomheder finder man på Visma Ratings Flinke-Liste.

Og i Holstebro Kommune optræder 9,1 procent af virksomhederne på Flinke-Listen.

– Som virksomhedsejer skal man være stolt, når ens virksomhed er på Flinke-Listen. For det betyder, at ens kunder overordnet set er glade for samarbejdet. Det er en anerkendelse af, at man er en solid forretningsfører, som man kan stole på, lyder det i en pressemeddelelse fra Martin Thorborg, som er administrerende direktør i Visma Rating.

Flinke-Listen rummer 26. november 17.912 danske virksomheder og organisationer. Topscorer på listen er Herlev Kommune, hvor 12,3 procent af virksomhederne optræder på Flinke-Listen.

Annonce

Baseret på 345.000 bedømmelser

Flinke-Listen dannes på baggrund af de 345.000 bedømmelser af landets virksomheder, som er foretaget af de 180.000 brugere af regnskabsprogrammerne Dinero og e-conomic.

Når en virksomhed har solgt en vare eller ydelse til en anden virksomhed, kan de afgive en positiv eller negativ bedømmelse af kunden. En algoritme afgør ud fra en række parametre, om virksomheden har så gode bedømmelser, at den skal optræde på Flinke-Listen.

Martin Thorborg understreger dog, at dem, som ikke er på Flinke-Listen, ikke nødvendigvis er dårlige betalere eller dårlige samarbejdspartnere. Mange af dem mangler bare bedømmelser for at optræde på listen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nu skal vi have en ny børnehave

Struer

Kristian indtog Torvehallerne med storm

Leder For abonnenter

Mellem to onder

Skal man være mest glad for Politiets Efterretningstjeneste, der med en storstilet aktion onsdag anholdte 20 personer, som det mistænker for at have forsøgt at skaffe sprængstoffer og våben til brug for en ikke nærmere defineret terroraktion? Eller skal man være mere bekymret over, at der stadig findes radikale grupperinger, der bor mellem alle os andre - i det her tilfælde islamister - der er klar til at bruge terror som våben? Svaret er nok, at man både skal være glad for PET og bekymret over de radikale grupperinger. PET og Politiet får med rette megen ros for at have stoppet et muligt terrorangreb. Og som operativ chef i PET Flemming Drejer siger: "Vi skal ikke lade os kue af terror. Vi skal leve vores liv normalt". Det er naturligvis rigtigt. Men det er stadig vanskeligt ikke at vågne en anelse mere bekymret op i disse dage. Det er desværre ikke den første sag om støtte til eller forsøg på at begå islamistisk terror, som vi ser her i landet. Bemærkelsesværdigt er det dog, at den har grene ud til adskillige politikredse, og at de radikaliserede miljøer derfor ikke "kun" er et storbyfænomen. Lige så afskyelig terroren er, lige så komplekst er det at bekæmpe den, fordi den begås af fanatikere, der ganske enkelt er uden for pædagogisk rækkevidde. Gerningsmændene ønsker ofte bare at se de vestlige frihedsværdier gå op i en sky af røg fra et bombebælte. Modsvaret bliver ofte fakkeloptog og fællessang, som ingen terrorister eller fanatikere frygter - eller måske endnu værre; flere muligheder for at politiet kan overvåge os alle sammen. Senest er debatten om at brugen af kameraer med ansigtsgenkendelse dukket op, som politiet ønsker blandt andet med baggrund i terrortruslen. Ønsket er sådan set forståeligt. Og hvem vil ikke gerne forhindre terror? Men hver gang vi skærper myndighedernes mulighed for at overvåge ikke bare potentielle terrorister men os alle sammen, får vi også alle indskrænket lidt af vores frihed i forsøget på at bevare den. Terror skal naturligvis bekæmpes. Men midlerne vil altid blive valg mellem to eller flere onder.

Annonce