Annonce
Lemvig

Sejlklub havde søgt om 165.000 kroner: Fik 15.000 kroner

Lemvig Sejlklub har fremgang i medlemstallet, og har derfor søgt om et lokaletilskud hos Lemvig Kommune. Beløbet blev dog ikke så stort som håbet. Arkivfoto: AP Christensen
Lemvig Sejlklub havde søgt om 165.000 kroner, men fik kun 15.000 kroner. I klubben er man glad for at få lille del af det søgte beløb.
Annonce

Lemvig: Der var penge i kassen til Lemvig Sejlklub, da familie- og kulturudvalget tidligere på ugen behandlede en ansøgning driftstilskud til klubbens lokaler på Vinkelhage.

Men hvor sejlklubben havde søgt om at få knapt 165.000 kroner, måtte de i stedet tage til takke med lidt mere end 15.000 kroner.

- Sejlklubben havde ikke søgt om tilskud de senere år, da der har været så få medlemmer under 25 år, at det ikke havde givet mening for dem. Samtidig havde de heller ikke søgt i det ordinære tidsrum i efteråret, men da vi havde penge på kontoen valgte vi alligevel at tage dem ind, siger formanden for familie- og kulturudvalget, Henrik Thygesen (V).

Men selv om beløbet er væsentligt mindre, end man havde ansøgt om, så er formanden for Lemvig Sejlklub, Bo Ravn, alligevel godt tilfreds med tilskuddet.

- Alt har sin ret, og vi glæder os over, at vi har fået nogle penge. Vi har på det seneste haft en god tilgang på især ungdomsiden, og derfor skal vi bruge pengene til indkøb af forskelligt udstyr så som redningsveste og våddragter, siger formanden.

- Især ungdomsmedlemmerne er vigtige for os, for det er vores fødekæde. Men vi har generelt haft en god tilgang af medlemmer i det seneste år, hvor vi har fået omkring 70 flere seniormedlemmer. Det er en stor procentmæssig stigning i vores medlemstal, siger Bo Ravn.

Han understreger, at sejlklubben har et godt samarbejde med Lemvig Kommune, der stiller gode faciliteter til rådighed for sejlerne i både Lemvig Havn og i marinaen.

Henrik Thygesen tilføjer, at sejlklubben er velkomne til at søge om tilskud for 2020, når den ordinære ansøgningsrunde åbner i efteråret. Og det er også planen, at sejlklubben vil gøre det, siger Bo Ravn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce