Annonce
Kultur

Giv dit bud her: Hvem myrdede den tyske surfer i tv-serien 'Hvide Sande'?

Bykongen, spillet af Bjarne Henriksen, kunne måske være morderen i den nye tv-serie 'Hvide Sande'. Foto: Søren Palmelund
Hvem er den virkelige skurk i TV2’s nye tv-serie, som sidste sommer blev optaget i Hvide Sande? Giv dit helt gratis og uforpligtende bud på, hvem du tror, er drabsmanden efter de to første afsnit.

Hvide Sande: 773.000 danskere fulgte med, da tv-serien Hvide Sande rullede over skærmen for første gang for nogle uger siden, og blev dermed det mest sete tv-program i landet i premiereugen.


Navnet på morderen er en hemmelighed, som produktionsselskabet ikke delte med os til snigpremieren.

Hans Østergaard (V), borgmester


Annonce

Her kunne seerne møde de to undercover-politifolk Helene, spillet af Marie Bach Hansen, og Thomas, spillet af Carsten Bjørnlund, som er sendt til fiskerbyen for at opklare drabet på den tyske surfer Sebastian et år tidligere.

I løbet af de to første afsnit, der allerede er blevet vist på tv, har makkerparret været en tur i Lyngvig Fyr, deltaget i Hawfesten og snuset rundt i byens surfmiljø.

I det tredje afsnit, som ruller over skærmen mandag, bliver nye personer helt sikkert introduceret. Men hvem, tror du, slog surferen ihjel?

Det kan du give dit gæt på her. Redaktionen har trukket nogle af vores yndlings-mistænkte frem - men det kan jo også være en helt sjette.

Som i ethvert godt plot vil mistanken undervejs pege i flere forskellige retninger.

Spørger man borgmester Hans Østergaard - der allerede fik lejlighed til at smugkigge på de første to afsnit for halvanden måned siden - så har han ikke noget bud på morderen endnu.

- Jeg har simpelthen ikke noget gæt. Det kan jo være en person, vi slet ikke har set endnu. Men jeg ved det ikke. Navnet på morderen er hemmelighed, som produktionsselskabet ikke delte med os til snigpremieren, siger Hans Østergaard.

Det tredje af i alt otte afsnit bliver vist mandag klokken 20.00 på TV2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce