Annonce
Navne

Gitte Loftager i spidsen som ny skoleleder for Specialkompetence Holstebro

Gitte Loftager. Pressefoto
Den nye skoleleder på Specialkompetence Holstebro bliver fra 1. december Gitte Loftager, der overtager posten efter Martin Bang Madsen.

Holstebro: Holstebro Kommune har fra den 1. december ansat Gitte Loftager til at være den samlende figur som skoleleder for Specialkompetence Holstebro. Det skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Gitte Loftager overtager dermed opgaven med at drive specialskole i Holstebro. En specialskole, der består af cirka 265 elever med vidtgående støttebehov fordelt på tre forskellige afdelinger - Ellebæk, Nørreland og Storå.

For Gitte Loftager kommer arbejdet til at handle om at fastholde og udvikle den specialpædagogiske kvalitet. Hun skal sikre, at Specialkompetence Holstebro lykkedes med målsætningen om, at flere børn skal opleve sig som en værdifuld del af et eller flere fællesskaber.

Annonce

Med Gitte får vi en autentisk, udadvendt og imødekommende person, der har et mindset, der handler om, at alle børn skal have et skoletilbud, hvor de trives og udvikler sig.

Med Gittes store indsigt og erfaring indenfor det specialpædagogiske område, så er skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen sikker på, at Gitte Loftager har de helt rette kompetencer til at kunne påtage sig opgaven, siger han i pressemeddelelsen.

- Med Gitte får vi en autentisk, udadvendt og imødekommende person, der har et mindset, der handler om, at alle børn skal have et skoletilbud, hvor de trives og udvikler sig. Hun har fokus på kvalitet og udvikling og bliver en rigtig god skoleleder for de mange elever, der har helt specielle behov, siger Peter Fogde Mikkelsen.

Gitte Loftager ser frem til at påtage sig sin nye rolle, efter at hun har arbejdet i Holstebro Kommune siden 1996. Her har hun indenfor Børn og Unge og det specialpædagogiske område blandt andet arbejdet som AKT-konsulent, inklusionskonsulent, PAS-konsulent og faglig teamleder.

I sit arbejde vil Gitte Loftager arbejde for at forblive nysgerrig på den verden, der møder børnene, når de stopper hos Specialkompetence Holstebro. Hun ser det som en skoleleders opgave at gøre børnene klar til at møde verdens udfordringer, når deres tid som elev på Specialkompetence Holstebro er slut.

- Vi skal møde børnene med et relevant specialpædagogisk øje, hvor det enkelte barns styrker og ressourcer bliver afsæt for den hverdag, vi giver dem, fortæller Gitte Loftager i pressemeddelelsen.

Annonce
Holstebro

Ejer melder sig klar til at genopbygge kro - og kommer med appel til nysgerrige sjæle

Danmark

Onsdagens coronatal: Rekord i smittetal - for første gang over 5.000 smittede på ét døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Voldsomt snevejr lammer trafikken: - Skal du ikke noget meget vigtigt, så bliv hjemme

Erhverv For abonnenter

50 procent af medarbejderne blev fyret: Halvandet år efter er det ualmindeligt svært at få nye folk

Holstebro

Det meste af det, du skal bruge til juledekorationen, finder du i haven og i naturen

Erhverv

Dykkerfamilie henter overskud på 58 millioner: På havets bund finder de 200 kilo dybvandsbombe

Forsvaret har fundet PFAS-giftstoffer på størstedelen af sine  brandøvelsespladser: Få det fulde overblik her

Leder For abonnenter

Men hvem skal passe farmor?

Navne

Ny leder: Hun skal være med til at løse børns mistrivsel

Erhverv

'KUMO-Henrik' har solgt KUMO: - Det er en kæmpe beslutning

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Kultur

Forslag til lokalplan klar: Frivillige håber på at begynde nybyggeri i efteråret 2022 - to år senere end planlagt

Erhverv For abonnenter

Tre brud på tre år: - Jeg tror, det er vigtigt, at man nyder at leve livet, når man er her. Det lyder så fint, men jeg mener det faktisk alvorligt

Holstebro

For seks år siden blev planerne om ny helårsbane sat i gang, men først har coronasmitte, og nu sneen udskudt indvielsen: - Det er lidt ligesom at blive slået hjem i ludo

Annonce