Annonce
Erhverv

Genopliver nytårskur med Løkke

Lars Løkke Rasmussen kommer igen til Thyborøn for at deltage i nytårskur til fordel for Løkkefonden. Arkivfoto: Johan Gadegaard
John-Anker Hametner Larsen er ikke bange for, at der bliver blæst omkring nytårskur til fordel for Løkkefonden
Annonce

Thyborøn: Efter et års pause vil der på søndag igen blive afholdt nytårskur til fordel for Løkkefonden i Thyborøn.

Det er som ved de hidtidige fem arrangementer John-Anker Hametner Larsen, der er bagmand, og lige som ved de tidligere arrangementer er det den tidligere statsminister samt formand for Venstre, Lars Løkke Rasmussen, der er hovedgæst ved arrangementet, der afvikles i Fiskehallen i Thyborøn.

- Der er altid en god grund til at bakke op om Løkkefonden og det arbejde, de gør for udsatte drenge, siger John-Anker Hametner Larsen.

Det er sjette gang, at nytårskuren bliver afviklet. I 2019 holdt John-Anker Hametner Larsen af personlige årsager pause med arrangementet, der tidligere har været omdiskuteret.

Fra flere sider er det blevet antydet, at Lars Løkke Rasmussen blandede sit politiske arbejde sammen med arbejdet for Løkkefonden, og at nytårskuren var en del af sammenblandingen.

John-Anker Hametner Larsen regner dog ikke med, at der bliver blæst om nytårskuren denne gang.

- Hvis der kommer nogle, der ønsker at skabe blæst omkring arrangementet, så kan de bare gøre det. Jeg er ikke bange for det, og jeg har taget de nødvendige tæsk for det gennem tiden. Jeg ærgrer mig mest over, at det er gået ud over Løkkefonden, for arrangementet har aldrig handlet om politik, siger arrangøren.

Tirsdag middag havde 65 deltagere meldt deres ankomst til torskegildet. Men John-Anker Hametner Larsen siger, at der er flere der har givet udtryk for, at de gerne vil deltage, men som endnu ikke har meldt sig til.

Ifølge arrangøren er der både lokale samt udenbys deltagere på den foreløbige gæsteliste til nytårskuren, hvor John-Anker Hametner Larsen håber, der igen kan blive udsolgt med 100 spisende gæster.

Sammen med nytårskuren bliver der lavet en indsamling til fordel for Løkkefonden. Hvilket beløb, det ender med, vil John-Anker Hametner Larsen ikke sætte tal på.

- Jeg vil være tilfreds, hvis vi når det samme beløb, som vi nåede ved den første nytårskur, hvor der blev samlet 87.000 kroner ind. Men for mig er det vigtigste, at det bliver en hyggelig dag, hvor vi samtidig kan sende nogle penge af sted til Løkkefonden, siger John-Anker Hametner Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce