Annonce
Holstebro

Genkendt på videoovervågning: To mænd sigtet for røveri

Politiet har nu samlet beviser nok til at sigte to mænd, der formentligt stod et røveri mod brugs i Sørvad sidste år. Foto: Michael Bager
Annonce

Sørvad: Dagli’Brugsen i Sørvad var sidste sommer udsat for et røveri, da en rengøringsdame i butikken blev truet af en ukendt gerningsmand med noget, der lignede en pistol, til at udlevere pengene i kasseapparatet. Det lod sig ikke gøre, og røveren tog derefter favnen fuld af cigaretpakker og løb ud af butikken.

Tilbage stod et chokeret personale. Men nu – godt et år efter – har lokalpolitiet i Herning fundet nok beviser til at sigte to mænd for røveriet.

- Vi har løbende kigget på sagen, har været ude i miljøet og forhørt os hos de lokale. Det har resulteret i et lille hul i efterforskningen, da vi fandt et vidne, som gerne ville medvirke, udtaler Henning Præstegaard, politikommissær fra lokalpolitiet i Herning til Tvmidtvest.

Han fortæller, at det drejer sig om to unge mænd på henholdsvis 18 og 19 år, som nu er sigtet for røveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce