Annonce
Struer

Genåbning i skyggen af første tilfælde af Covid-19 siden 4. maj

Kommunaldirektøren i Struer Kommune, Jesper Thyrring Møller, understreger, at genåbingen af de kommunale arbejdspladser sker under forudsætning af, at vi følger de generelle anbefalinger om at holde afstand og den gode hygiejne. Arkivfoto:
Samtlige medarbejdere i Struer Kommune kan nu vende tilbage til en dagligdag med personlig kontakt med både kollegerne og med borgerne.

Struer: Kommunaldirektøren i Struer Kommune, Jesper Thyrring Møller, afventer stadigvæk de helt eksakte retningslinier for genåbningen af samtlige kommunale arbejdspladser vest for Storebælt.

En genåbning, som blev forhandlet på plads efter en maratonforhandling mellem samtlige Folketingets partiledere onsdag aften.

Samme dag registrerede Statens Serum Institut det første nye tilfælde af Covid-19 i Struer Kommune siden 4. maj, så antallet af registrerede tilfælde nåede op på 33.

- Virus er her stadigvæk, og det vigtigste våben i kampen om at bekæmpe den er stadigvæk vores adfærd. Når vi genåbner, er det under forudsætning af, at vi bliver ved med at holde afstand, og at vi fastholder den høje hygiejne, understreger Jesper Thyrring Møller.

Men som udgangspunkt har han fuld tillid til, at de enkelte afdelinger kan finde en løsning.

- Vi er jo så småt i gang. Jeg har for eksempel selv været på arbejde på rådhuset i Struer hele den seneste uges tid, fortæller han.

Nu kan alle de kommunalt ansatte så vende tilbage til deres arbejdspladser.

Du får igen adgang til personlig betjening på Borgerservice, og er du i målgruppen, kan du også forvente en indkaldelse til personlig samtale på jobcentret.

- Det er her, vi får de største udfordringer. Men det finder vi også en løsning på, forsikrer Jesper Thyrring Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce