Lemvig

Gallafesten venter for gymnasieelever

Eleverne fra Lemvig Gymnasium ankommer standsmæssigt til ét af årets højdepunkter på skolen, gallafesten for 3.g-eleverne. Arkivfoto: Morten Stricker

Lemvig: Om halvanden måned kan studenter fra hele landet glæde sig over, at studenterhuen er i hus som belønning for tre år med lektier, stile og større opgaver på gymnasier landet over.

Sådan er det også for gymnasieeleverne i Lemvig, men inden de kan gå på læseferie for at forberede sig til de mundtlige eksaminer, venter et af højdepunkterne i gymnasietiden.

Det er den årlige gallafest, hvor 3.g-eleverne begynder at sige farvel til gymnasiet. Det gør de, når pigerne trækker i deres flotteste kjoler og drengene finder jakkesæt eller smoking frem. Transporten skal også være standsmæssig, og tidligere år er eleverne ankommet i alt fra havetraktorer over hestevogn til overdimensionerede limousiner.

Folkebladet Lemvig sender live fra elevernes ankomst til gallafesten fra klokken cirka 17.30 fredag, men du kan varme op til transmissionen ved at tage et genkig på de mange flotte billeder fra sidste års gallafest. Fotograf Morten Stricker var klar med kameraet og fangede de mange deltagere i gallafesten.

0/0
Annonce
Lemvig

Naturopretning skal gavne klimaet

Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Lemvig For abonnenter

Det er beskueren der afgør om kunst er religiøs

Lemvig For abonnenter

Kvinder mødes til grin, tåhylere og sved på panden

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Lemvig

Mindehøjtidelighed for søslaget

Annonce