Lemvig

Gallafesten venter for gymnasieelever

Eleverne fra Lemvig Gymnasium ankommer standsmæssigt til ét af årets højdepunkter på skolen, gallafesten for 3.g-eleverne. Arkivfoto: Morten Stricker

Lemvig: Om halvanden måned kan studenter fra hele landet glæde sig over, at studenterhuen er i hus som belønning for tre år med lektier, stile og større opgaver på gymnasier landet over.

Sådan er det også for gymnasieeleverne i Lemvig, men inden de kan gå på læseferie for at forberede sig til de mundtlige eksaminer, venter et af højdepunkterne i gymnasietiden.

Det er den årlige gallafest, hvor 3.g-eleverne begynder at sige farvel til gymnasiet. Det gør de, når pigerne trækker i deres flotteste kjoler og drengene finder jakkesæt eller smoking frem. Transporten skal også være standsmæssig, og tidligere år er eleverne ankommet i alt fra havetraktorer over hestevogn til overdimensionerede limousiner.

Folkebladet Lemvig sender live fra elevernes ankomst til gallafesten fra klokken cirka 17.30 fredag, men du kan varme op til transmissionen ved at tage et genkig på de mange flotte billeder fra sidste års gallafest. Fotograf Morten Stricker var klar med kameraet og fangede de mange deltagere i gallafesten.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Oddesundvej åbnet igen efter alvorlig trafikulykke

Vinderup

Der er sommertravlt i kajakbutikken

Danmark

DMI varsler hedebølge: Mere end 28 grader i flere dage i træk

Holstebro

Bedre mobildækning til Sørvad

Speedway

Fik frataget finaleløb: Jeg må indrømme, at jeg er rasende

Navne For abonnenter

Efter hjerneblødning: - Jeg havde aldrig tænkt over, at livet kunne blive ændret så pludseligt

112

Amok i nat: Stjal teleskoplæsser, spiddede bil og fortsatte ind i anden bil

112

42-årig sigtet for blufærdighedskrænkelse

Annonce