Annonce
Kultur

Gaffa-prisen røg forbi Høloftet i denne omgang

Sådan så det blandt andet ud, da der blev afholdt Picnic på Plænen ved Høloftet på Thyholm. Arkivfoto: Christian Mortensen

Thyholm: Det lokale spillested Høloftet ved Flovlev på Thyholm måtte se sig forbigået, da Gaffa-prisen 2021 blev uddelt torsdag aften.

På ingen måde nogen overraskelse for indehaver Bent Hargaard, som allerede inden prisuddelingen kunne fortælle, at Høloftet ikke var blandt de fem nominerede.

Høloftet var af musikbladet Gaffa indstillet til "Årets danske live-initiativ" for det udendørs koncert-koncept "Picnic på Plænen", der kom i stand som en reaktion på corona-situationen.

Men det blev altså ved indstillingen, for da flokken på 19 indstillede blev til fem nominerede, rakte det ikke for Høloftet.

Nomineringen foregik ifølge Bent Hargaard via en afstemning blandt Gaffas læsere og andre interesserede. Det kan dog langt fra slå den lokale musikmand ud.

- Vi er da lidt stolte over, at lille os fra Thyholm kom med i den pulje. Sådan et skulderklap kan vi godt bruge til en masse, fortæller Bent Hargaard.

Og picnic på plænen fortsætter da også ufortrødent her i 2021, når det bliver muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce