Annonce
Rejser

Gadgets: Vild luksus eller vild overdrivelse

Foto: PR
”Diamanter” på øretelefonerne, hæftetynd bærbar eller et kamera, hvor man først stiller skarpt, når billedet er taget. Her er en håndfuld dyre rejseting, man kan drømme om, spare sammen til eller bare ryste på hovedet ad.
Annonce
Annonce

Altid i fokus

Slut med uskarpe feriefotos. Der er slet ingen fokus-indstilling, for med Lytro 8GB Light Field Camera kan du ændre (igen og igen), hvilken del af billedet der skal stå skarpt - efter at du har taget billedet. Kameraet optager hele lysskalaen modsat en traditionel fotooptagelse i to dimensioner. Det lille og lette kamera ligner ikke andre. Det måler blot 11 x 4 centimeter.

Pris: 400 pund (cirka 3500 kroner).

Læs mere: www.ligo.co.uk.

Foto: PR
Annonce

Glamourlyd

3000 glimtende "diamanter" (smukke Swarovski-krystaller) udsmykker denne Cloud 9-høretelefon og giver glamour i på rejsen. Swarovski Crystal Tinchy Stryder Headphones har indbygget mikrofon til håndfri opkald og afspilningskontrol. Leveres i æske af kirsebærtræ.

Pris: 1214 pund (cirka 10.575 kroner.

Læs mere: www.goldgenie.com.

Annonce

Let og kompakt

Den er kun 1,4 centimeter tyk og vejer kun lidt over et kilo. Appels MacBooks er stort set lige så rejsevenlig som firmaets Air-serie, men kan meget mere. Der er for eksempel næsten dobbelt så meget hukommelse, op til 32 GB. Den har Touch Bar og Touch ID.

Pris: Fra 11.000 kroner.

Læs mere: www.humac.dk.

Foto: PR
Annonce

Musik på farten

Både design og lyd er i topklasse i den kraftige bærbare bluetooth-højttaler. Bang & Olufsen BeoPlay A2 har en lydteknologi, som sikrer både fuldtonebas og diskant. Den har lang batterilevetid og er fremstillet i en robust aluminiumkonstruktion.

Pris: 2799 kroner.

Læs mere: www.power.dk.

Foto: PR
Annonce

Få det hele med

Få endnu bedre fotos med mobilen med en ekstra linse. Til iPhone findes Olloclip Ultra-Wide- og Telephoto, som er flere objektiver i ét, der kan give et bredere synsfelt og også få tingene tættere på med to gange optisk zoom.

Pris: 1090 kroner.

Læs mere: www.apple.com/dk.

Foto: PR
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Hele trænerstaben var med til den første triumf for 12 år siden, nu jagter de den tredje: - Det står som et af de største øjeblikke i min karriere

Annonce