Annonce
Rejser

Gadgets til bussen: Gør den lange busrejse behagelig

J-Pillow. PR-foto
Ferie betyder ofte mange timers transport til rejsemålet og mange timer siddende i bil, tog, fly eller bus. Her er nogle ting, som på forskellige måder kan lette den lange rejse.

Sid op og sov

Der er mange nakke- og sovepuder på markedet. Denne er nytænkt med endnu bedre støtte. Navnet er J-Pillow. ”Tværstregen” i J’et kan bøjes og støtte hovedet, ”nedstrengen” kan støtte nakken og ”buen” kinden. Puden har behageligt fyld og leveres i transportpose. Fås i flere varianter i farverne grå og blå.

Prisen er 29,95 pund (266 kroner), men den er lige nu på tilbud til 24,95 pund.

Læs mere på www.j-pillow.co.uk.

Drikkeflasken holder kolde drikke kolde i et døgn. PR-foto
Annonce

Kolde/varme drikke

En drikke-termoflaske, som er produceret i stål, gør, at indholdet ikke kommer i forbindelse med hormonforstyrrende stoffer eller anden kemi. Aya&Ida-drikkeflasken indeholder en halv liter og fylder ikke meget: 24 centimeter i højden og knap 7 centimeter i diameter. Den passer i en kopholder og kan holde indholdet koldt i 24 timer og varmt i 12 timer uden at danne kondensvand. Fås i flere farver.

Prisen er 189 kroner.

Find flere forhandlere på blandt andet www.okofamilien.dk.

Pung til rejsen fra Pascafe. PR-foto
Annonce

Sikker pung

Hav dine værdier tæt på kroppen. RFIDsafe V150 fra Pacsafe har plads til seks kreditkort, rejsedokumenter, pas, valuta og en pen. Den kan bæres om halsen, remmen er i et materiale, der er svær at skære over, og pungen beskytter mod identitetstyveri, så personlige oplysninger ikke kan stjæles med en scanner. Vejer 125 gram og måler 17,5 x 12,5 x 2 centimeter.

Prisen er 359 kroner.

Læs mere på www.grejfreak.dk.

Veno Train-rejsestrømper. PR-foto
Annonce

Mod hævede fødder

Mange timer i et sæde er ofte lig med hævede fødder og ben. Det hjælper at bevæge sig, når det er muligt og gøre siddende fodøvelser. Rejsestrømper med støtteeffekt modvirker også hævelser. VenoTrain Act Cotton har markant rib-look og stor støtteeffekt (280 den). De er fremstillet af 63 procent bomuld, 27 procent polyamid og 10 procent elasthan. Fås i fire farver. Størrelse efter omkreds af læg, smalben og skostørrelse.

Prisen er 209 kroner. Ved køb af tre par får man en lavere pris.

Læs mere på www.fysio-shop.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce