Annonce
Struer

Gaderæs endte hos mor og far

Politiet rykkede mandag aften ud til gaderæs i Struers gader, men da ordensmagten ankom var der kun hjulspor tilbage. Genrefoto: Johan Gadegaard

Struer: Politiet modtog mandag aften flere anmeldelser om gaderæs i Struer. Vidnerne kunne berette om aktivitet i blandt andet Søndergade ved Struer Museum og i Danmarksgade, hvor ræset skulle være gået ud over en hæk.

- Men da vi nåede frem, kunne vi ikke rigtig finde nogen biler. Vi kunne kun se hjulspor på vejen, forklarer Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Anmelderne havde angivet, at der var tale om omkring fem biler, hvoraf det var lykkedes at notere registreringsnummeret på de to.

- Vi rettede henvendelse til ejerne af køretøjerne, og de viste sig at tilhøre to familier, som havde udlånt bilerne til den lidt yngre del af familien. Vi håber nu, at det har den virkning, at de får en snak om færdselskultur. Vi sætter i hvert fald vores lid til, at de to nu har fået lært lidt om, hvordan man kører bil. Derudover sker der ikke yderligere, fordi vi ikke har andre beviser, siger Knud Lauridsen.

Gaderæset blev anmeldt klokken 22.33.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Skønt at gøre en forskel

Annonce