Annoncørbetalt indhold

Gør sommerens projekter lidt sjovere

Denne artikel er sponsoreret

For mange danskere står sommeren på gør-det-selv projekter, og oftest så sniger der sig også en hovedrengøring ind på programmet. Om sommeren er det som om, at selv de sureste pligter er knap så sure, for lige så snart solen skinner, så er humøret og overskuddet oftest til meget mere. Hvis hele familien bliver lokket til at hjælpe, så kan det ovenikøbet være hyggeligt at få ordnet nogle af sommerens mange gøremål og pligter.

Står der rengøring på programmet?

Sommeren er den bedste tid på året til at få styr på nogle af alle de projekter, som man har udskudt de sidste par måneder, hvor vejret ikke har været til hverken gør-det-selv projekter eller hovedrengøring. Når sommeren melder sin ankomst, så er der mange ting, der har været pakket væk hele vinteren, der skal findes frem igen. Det gælder f.eks. havemøblerne, og måske er det ovenikøbet tid til at gøre campingvognen hovedrent.

Hvis det er tid til, at der bliver gjort hovedrent, så er rengøringen heldigvis hurtigt overstået, hvis man bruger de rette rengøringsmidler. I Harald Nyborg finder du et stort udvalg af rengøringsmidler fra bl.a. Nilfisk. Nilfisk er nemlig meget mere end blot en støvsuge-producent. Nilfisk producerer både rengøringsmidler, støvsugere og højtryksrensere, så rengøringen bliver lidt sjovere. Med en højtryksrenser er det ingen sag at få gjort hverken campingvogn, terrasse eller tag rent. Harald Nyborg forhandler et stort udvalg af produkter, der kan gøre de huslige og havearbejdes-relateret opgaver lidt sjovere. Med det rette udstyr bliver det lidt sjovere at få ordnet nogle af de gøremål, som man har udskudt så længe.

Når havearbejdet er overstået

For mange byder sommeren også på havearbejde. Haven er oftest en af de ting, som bliver forsømt, når vinteren melder sin ankomst. Først og fremmest fordi at når det hele fryser til, så er der ikke mange ting, man kan ordne i haven. Når det derimod bliver forår og sommer, så er der pludselig masser af ting, man kan give sig til i haven. Græsset skal slås, buskene skal klippes og andet haveaffald skal samles sammen. Når det alt sammen er overstået, så har man pludselig fået samlet sig en masse haveaffald, og hvad skal man så gøre ved det?

Med en kompostkværn er det heldigvis ingen sag at skille sig af med sit haveaffald. Faktisk er det en fordel for både have, blomsterbed og endda miljøet, hvis man kører sig haveaffald igennem en kompostkværn, som kan omdanne haveaffaldet til flis. Hvis man har et bed, som trænger til en ny omgang bunddække, så vil bedet helt sikkert blive glad for en omgang flis. Med en kompostkværn kan man altså slå to fluer med et smæk, idet man får skilt sig af med sit affald på en nem og miljøvenlig måde, samtidig med at ens bede og beplantning vil takke en. Med en kompostkværn kan du spare mange ture på genbrugspladsen.

En tur i Harald Nyborg kan gøre mange af sommerens sure pligter lidt sjovere, og så er det pludselig ingen sag at gøre hverken hovedrent eller ordne havearbejde.

Denne artikel er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.