Annoncørbetalt indhold

Gør hverdagen med en baby nemmere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ingen hemmelighed, at en hverdag med en nyfødt kan være stressende. En baby kræver konstant opmærksomhed og kærlighed, hvorfor en strækvikle kan være et godt redskab. Her har man som forælder således mulighed for at ordne andre ting, mens man bærer rundt på sit barn.

Få ordnet de praktiske ting

Annonce

Når man har en nyfødt, er det ikke altid det huslige, som kommer i første række i hjemmet. Mange praktiske ting bliver således udsat. Med en strækvikle er det imidlertid muligt at ordne dette, mens dit barn hele tiden er helt tæt på dig. Dette er et dejligt redskab, som ofte anvendes, når dit barn er mellem 0 og 6 måneder gammel. I disse måneder kræver babyen meget opmærksomhed, hvorfor det kunne være en god idé at investere i. Viklen er fremstillet i et materiale, der er rimelig strækbart, og kan fås i to udgaver, som du kan læse mere om online. Hvad enten du vælger den ene eller den anden udgave, vil du højst sandsynligt takke dig selv, idet du kan få ordnet langt flere praktiske ting i hjemmet, mens det samtidig er hyggeligt at have din baby helt tæt på dig.

Sørg for, at den sidder korrekt

Det er naturligvis essentielt, at strækviklen sidder korrekt – både for dig og din baby. Den er lavet således, at den skal sidde mave-mod-mave. Der er ligeledes en række huskeregler, som kan være nyttige at huske på, hvis du vælger at købe denne vikle. Blandt andet skal du holde dit barns ansigt fri fra stof, mens luftvejene ligeledes skal være frie. Desuden skal hoved og krop være støttet, mens kroppen skal være placeret så højt, at det er muligt at kysse din baby på hovedet. Udover dette er der flere huskeregler, når det kommer til ergonomi, hvilket du kan læse mere om online på hjemmesiden.

Se udvalget online

Online har du mulighed for at se udvalget. Der er, som allerede nævnt, to forskellige udgaver – mens der samtidig findes flere forskellige farver, så du selv kan bestemme, hvordan strækviklen skal se ud. De findes tillige i forskellige materialer, som hver især har deres fordel. Der findes blandt andet vikler i bomuld, bambus og modal, hvilket du kan læse yderligere information om online, hvis du er interesseret i at vide mere om disse materialer, som der er at vælge imellem på hjemmesiden. Så hvis dette lyder som noget for dig og din baby, kan du undersøge mulighederne nærmere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.