Annonce
Holstebro

Gå på skattejagt i Holstebro og lær om kulturhistorie

Hele familien kan gå på skattejagt i Holstebro og lære om byens kulturhistorie, oplyser Holstebro Bibliotek i en pressemeddelelse. Illustration: Holstebro Bibliotek

Holstebro: De tidligere, populære ”Kulturrygsække”, som Holstebro Kommune fik produceret for omkring 15 år siden, er blevet opdateret.

Denne sommer indeholder de et børne-gavekort til is ved Larsen i Enghaven eller hos DCU-Camping Holstebro Sø ved Mejdal. De rummer også en skræddersyet skattejagt med chancen for at vinde en præmie.

Kulturrygsækkene har været mulige at låne på Holstebro Bibliotek, og selvom rygsækkene nu er slidt op, fortsætter tilbuddet i en ny version med skattejagt.

Annonce

Den kan hentes på biblioteket, hvor skattekortet også skal afleveres igen, hvis man vil deltage i lodtrækningen om præmier.

Det oplyser Holstebro Bibliotek i en pressemeddelelse.

- Turene er designet til børn ifølge med voksne, men de er faktisk til glæde for alle, der har lyst til at lære mere om Holstebro bys kulturhistorie eller som vil gå eller cykle en tur rundt om vandkraftsøen og opleve kunsten og kulturhistorien der, siger Vita Debel, der er leder for Læring & Udvikling på Holstebro Biblioteker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Holstebro

Stak af med møntsamling

Annonce