Annonce
Struer

Sekscifret donation: Skandinaviens største Fun Park er et stort skridt nærmere kajkanten

Med donationen fra Færchfonden er Struer Fun Park kommer et stort skridt nærmere målet om at åbne Skandinaviens største Fun Park i havnebassinet i Struer til sommer. Foto: Steffan Skov
Færchfonden donerer 150.000 kroner til en udvidelse af Fun Parken i havnen i Struer: - Vi er nu meget tættere på at komme i mål med Skandinaviens største Fun Park, siger formanden for foreningen bag parken

Struer: Mere og mere tyder på, at vandhundene for alvor kan slippes løs i Struer i det, der formentlig bliver Skandinaviens største Fun Park, når maj bliver til juni.

Efter at Struer Kommune har støttet en udvidelse af banen til mellem 16 og 20 attraktioner med op til 250.000 kroner, har nu også Færchfonden meldt sig under fanerne. Det sker med en donation på 150.000 kroner.

- Havneområdet i Struer er jo virkelig én af byens styrker, som Struer Kommune hen over de senere år virkelig har satset på og kommer til at satse på at udvikle fremadrettet. Derfor var det oplagt også for Færchfonden at donere midler til legepladsen på vandet og understøtte den fortsatte positive udvikling af byens havnearealer og aktiviteter, siger projektchef i Færchfonden, Hanne Torp Brodersen.

Annonce

Stor opbakning

Formanden for foreningen bag Fun Parken, Michael Ager Jensen, ser donationen som et stort skulderklap og en bekræftigelse af, at Fun Parken er en god ide med et stort potentiale.


Vi tror på, at vi kan nå det, og at banen kan trække folk langvejs fra. Banen bliver fyldt med sjove elementer for vandhunde i alle aldre. Hvis ikke den er den største i Skandinavien, så bliver det i hvert fald den fedeste.

Michael Ager Jensen, formand, foreningen Struer Fun Park


- Vi er nu et stort skridt nærmere med at komme i mål med at samle de cirka 570.000 kroner sammen, som udvidelsen af banen vil koste. Foreningen bag banen er fortsat i dialog med flere lokale investorer og mulige sponsorer, og det er mit håb, at vi meget snart kommer i mål, siger Michael Ager Jensen.

Han siger samtidig, at foreningen hidtil har oplevet stor lokal opbakning til banen, der første gang kunne prøves i havnebassinet i Struer i sommeren 2020. Dengang bestod den af beskedne fire attraktioner og trak omtrent 1000 besøgende - trods koldt og vådt sommervejr og restriktioner i forbindelse med covid-19.

Annonce

Den fedeste

Den nye og betragteligt større bane vil kunne rumme 50 gæster ad gangen og vil ifølge Struer Fun Park blive Skandinaviens største. Ifølge Michael Ager Jensen er det målet at åbne banen 1. juni.

- Vi tror på, at vi kan nå det, og at banen kan trække folk langvejs fra. Banen bliver fyldt med sjove elementer for vandhunde i alle aldre. Hvis ikke den er den største i Skandinavien, så bliver det i hvert fald den fedeste, siger Michael Ager Jensen.

Banen skal flyttes i forhold til i fjor, så den kommer så tæt på kajen som muligt. Der bliver lavet flere sikkerhedsforanstaltninger, da det er et krav, man bruger redningsvest på banen.

Projektet styres og organiseres af Struer Fun Park og foreningens bestyrelse. Koordinering, planlægning og opsætning af banen foregår i et samarbejde med havnechefen og organisationen omkring havnen.

Annonce
Vestjylland

Spurgt på gaden: Er du klar til at droppe kontanterne?

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil For abonnenter

Birthe blev på den gamle skole efter sin mands pludselige død: - Jeg flytter aldrig, for jeg elsker at bo her

Livsstil For abonnenter

Spørg advokaten: Har jeg pligt til at oplyse, hvem der er far til mit barn?

Erhverv

Bank undrer sig: Flere kontanter er i omløb selv om færre hæver penge

Danmark

Boligjagten er gået ind: Det skal du huske, når du skal flytte nærmere dit studie

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Lad os hurtigst muligt få afskaffet kontanterne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne For abonnenter

Kanonskytte fra Nordatlanten valgte københavnerlivet fra og slog rødder i Struer

Danmark

Ud med de gamle, ind med de nye: Søndag træder nye regler om brændeovne i kraft

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Erhverv

Jagten på en ny karriere: B.S. Christiansen skal inspirere minkavlere

Struer For abonnenter

Et halvt år efter Luksusfælden: Det kostede det parret at være på tv

Holstebro

Nyt bilhus sælger de billigste og leaser de dyreste

Annonce