Annonce
Fodbold

FS Holstebro fik forlænget DBU-licensen

Ligesom sidste år er FS Holstebro blevet tildelt en stjerne ud af fem mulige i licenssystemet, hvor klubberne bliver vurderet på en stribe forskellige kriterier. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Tirsdag eftermiddag uddelte DBU licenser til de 40 bedste herreungdomsklubber i Danmark og endnu engang var der blevet plads til FS Holstebro i det fine selskab.

Ligesom sidste år er FS Holstebro blevet tildelt en stjerne ud af fem mulige i licenssystemet, hvor klubberne bliver vurderet på en stribe forskellige kriterier. Med en vægtet score på 24,25 er klubben gået frem i forhold til sidste år, hvor man opnåede en vægtet score på 23,99 ud af 100 mulige. Til gengæld er der også andre klubber, der har forbedret sig, så FS Holstebro er faldet ned fra pladsen som den 34. bedste ungdomsklub i Danmark til plads nummer 36.

Bedste score har FS Holstebro fået indenfor kriteriet "rekruttering og scouting", hvor man bliver vurderet som den 30. bedste ungdomsherrerklub i Danmark. FS Holstebro er et klubsamarbejde mellem Holstebro Boldklub, Måbjerg IF, Mejrup GU og Mejdal-Halgård Fodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce