Annonce
Holstebro

Frisk luft og store naturoplevelser i efterårsferien

Masser af frisk luft og plads i de uendelige horisonter af klitlandskab og Vesterhavets brusende bølger bydes der på ved en klitvandring. Pressefoto
Den rå og utæmmede natur ved Holstebro, mellem Vesterhavet og Limfjorden, venter med uforglemmelige naturoplevelser.
Annonce

Holstebro: Masser af frisk luft og plads i de uendelige horisonter af klitlandskab og Vesterhavets brusende bølger. Det får man den guidede 11 kilometer lange vandretur på Husby Klitplantage Ruten. Her fortæller naturvejlederen historier om naturen på den certificerede rute onsdag 16. oktober.

Der er også chance for at dykke ned i Danmarks bedste skatkammer, bogstaveligt talt på østerssafari ved Limfjorden tirsdag 15. oktober. Det er en kulinarisk oplevelse i særklasse for de kvalitetsbevidste. De friske delikatesser hentes fra fjordbunden og tilberedes over grill og nydes med champagne.

- Vi udvider turistsæsonen med oplevelsesprodukter, da naturen er skabt til store oplevelser hele året rundt. I efterårsferien får man en særlig naturoplevelser med både ro, plads og frisk luft, siger Susanne Toftegaard Hansen, der er erhvervs- og turismechef i Holstebro Kommune i en pressemeddelelse om efterårsferieaktiviteterne.

Tilrejsende kunstinteresserede bliver heller ikke snydt for en kulturoplevelse i særklasse i efterårsferien. Onsdag 16. oktober kan gæster og andre med interesse for kunst og kultur komme på en gratis byvandring til de populære kunstværker i Holstebro. Turen starter ved Alberto Giacomettis "Kvinde på Kærre" ved Det Gamle Rådhus. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Gæster i området kan også opleve kulturelle oplevelser i efterårsferien hos Frilandsmuseet Hjerl Hede, herregården Nørre Vosborg, Strandingsmuseum St. George og VW & Retro Museum og Holstebro Museum, der genåbner lørdag 12. oktober med helt nye udstillinger efter en stor ombygning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce